Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytułu filmu. Jeden z bohaterów ucieka z samolotu, który się rozbił. W innej scenie jest strzelanina, z której ucieka, skacząc z wiaduktu na pociąg, a widzący go policjant nie może nic zrobić.

Cześć, pamiętam z tego filmu tylko jedną scenę.
Mianowicie grupka ludzi(ocalali prawdopodobnie) szła przez miasto(?) zbliżając się do przejazdu kolejowego, przez który miał zaraz jechać pociąg (chyba rogatki się opuszczały). Z tym, że ten pociąg był pusty i się cały palił - jechał bo ktoś wcisnął "gaz do deski" i tak...

więcej

Cześć! Poszukuję filmu, a Wujek Google nie chce mi pomóc.
Dramat, akcja filmu może 2000-2003. Film opowiada o dramacie matki, której córka zginęła w zamachu terrorystycznym w autobusie (Londyn?). Matka próbuje odnaleźć córkę, dowiedzieć się więcej. Na końcu filmu okazuje się, że to córka była zamachowcem. Pomóżcie...

więcej

Witam, poszukuje filmu. Student grajacy w golfa założyl sie o spora kase, a jesli przegra miał zrobic sobie implanty piersi. Kiedys to ogladałem, ale nie pamietam tytulu. Z góry dzieki ;)

Widziałe pare lat temu, film bodajże o inwazji z kosmosu kręcony w formie wiadomości telewizyjnych "breaking news" tego typu, nie pamietam nic wiecej. Od dawna szukam a nie wiem jaki był tytuł, poratuje ktoś?

Cześć, znacie jakieś ciepłe, wesołe filmy nie koniecznie komedie romantyczne, coś w stylu Stalowych magnoli albo Used people z góry dziękuje.

Poszukuje filmu o rodzinie pracownika obozu koncentracyjnego. (Sama filmu nie widziałam, opowiadał mi o nim tata, który też nie widział go w całości). Rodzina miała ogrodnika, który był bardzo związany z dziećmi. Ogrodnik z jakiejś racji trafia do położonego niedaleko obozu i dzieci idą go szukać. Nie mogą się...

$BĘDĘ WDZIĘCZNY$

Jakiś dobry film na wieczór, lekki

Zna ktoś filmy gdzie ktoś zabija dla władzy ?