W którym główny bohater musi zabić jedną lub kilka osób, ale ma opory przeciw temu. Pamiętam coś takiego...
To co głownie pamiętam z niego że kamerzysta? chodził po szkołach i innych miejscach i je kręcił. *najważniejsza scena była taka że Koreańczykom zdejmowane były opatrunki z oczu i gdy zobaczyli że widzą zaczynali płakać i dziękować wodzowi. Co to była za dokument? Proszę o podpowiedzi, gdyż potrzebuje dodać nazwę tego...
więcejProsze o tytuł filmu z którego opisuje scene - pamiętam, że siedział sobie facet w samochodzie i w pewnym momencie wystawił rękę przez okno, po czym miał ją całą czerwoną - możliwe, że powstała dziura ozonowa. Jeszcze chyba w tym samym ryby zaczęły wypływać z wody przez to słońce...Zna ktos tytuł?
Pomozcie mi wybrac jakis dobry romans dla ukochanej bo ta mnie meczy juz od dluzszego czasu zeby jakies romansidlo obejrzec Znajdzcie cos takiego gdzie sie poryczy...
Pamietam z niego jedynie grupę chorych nastolatków, kazdy miał jakaś inna chorobę. Jeden z nich stracił wzrok i porzuciła go dziewczyna. Po tym zdarzeniu poszedł ze znajomymi pod jej dom i rzucał w niego jajkami.
Dobre kilka lat temu widzialam film (wydaje mi sie że to thriller)w ktorym mężczyzna budzi sie jak codzien rano i z dnia na dzien znika mu dziecko. Wchodząc do pokoju w ktorym zawsze byl pokój dziecięcy nagle jest jakis inny (bodajże" pokoj do gry " do takiego męskiego zycia) .Zaczyna opresyjne szukac jakiegos śladu...
więcej
Witam. Otóż szukam filmu:
1.Gangsterski.
2.Fabuła skupiona na kilku przyjaciołach, jeden z nich(podobny do młodego Bartosza Opanii) ma zostać ojcem. Jeden z jego kolegów nie słucha się szefów i umiera. Ich szefem jest kobieta, ma przy sobie jakiegoś pomocnika- facet bodajże łysy.
3.Jedna ze scen to strzelanina w...
Całkiem nowy (ma max. 6 lat?). Oparty na faktach.
Są przyjaciółki i do klasy dochodzi nowa dziewczyna. Zaprzyjaźnia się z jedną z przyjaciółek i buntuje ją przeciw drugiej. Pewnej nocy spotykają się z nią w jakimś magazynie i ta "nowa" ją zabija, a ta druga jest przerażona, ale milczy, bo tamta ją szantażuje. Na końcu...