Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, w którym w zwiastunie był Księżyc blisko Ziemi i był w kawałkach. Tylko tyle pamiętam. Rok to +/- 2008-2013. Pozdrawiam!

witam szukam filmu w ktorym pewien facet pracowal w biurowcu i dowiedzial sie ze umie spowalniac czas , znalazla go jakas dziewczyna i zabrala do bazy gdzie na poczatku musial za pomoca pistoletu zestrzelic musze skrzydla a pod koniec filmu ci z bazy zmusili go do zabicia jego ojca chociarz on o tym nie widzial i...

tak jak wyżej. Oglądałem to gdy byłem jeszcze dzieckiem i jedyne rzeczy które dobrze pamiętam, to to że miał rudego kolegę, który cenił sobie swój pieniążek i oszczędzał go aby popłynąć w lepsze miejsce. Służący są traktowani w okrutny sposób i spali chyba w stajni często byli bici i katowani-pracowali na farmie .Wiem...

więcej

Gdzieś z 12 lat temu oglądałam bardzo wzruszający film (dramat) i od dłuższego czasu nie mogę znaleźć jego tytułu. Był on o chłopcu (może miał z 7 lat), który mieszkał na wsi z matką, która najprawdopodobniej była chora psychicznie. Zamykała go w spiżarni i znęcała się nad nim.
Chłopiec uciekł do innej...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Siema
dosyć dawno temu oglądałem dobre film, niestety nie pamiętam tytułów:/ i tu liczę na waszą pomoc.
1. Film był z gatunku katastroficzno przygodowych
nie pamiętam za dużo szczegółów ale może wystarczy
w tym filmie bogaty gościu kupował tereny i jakieś domy budował czy chciał budować na wodzie, jacyś naukowcy...

więcej

Z jakiego filmu pochodzi ten screen:...

Film był amerykański (najprawdopodobniej) komedia romantyczna. Jest o dwojgu ludzi (znajomi), którzy spotykają się chyba na lotnisku bo jadą na ślub CHYBA siostry głównego bohatera. Po przyjeździe musieli przed rodziną udawać parę. I pamiętam moment, że on chciał dac komuś pierścionek pokazał głównej bohaterce i ten...

więcej

Witam. Szukam filmu o okręcie podwodnym, w którym była scena:
Okręt podwodny spotyka wrogi okręt podwodny i z jakiegoś powodu zanurza się bardzo nisko 200/300 metrów. Wtedy ktoś z załogi mówi: "Boże, ale te niemieckie okręty są mocne".

Cześć, szukam starego filmu o szescioraczkach ( wieloraczkach). Dosyć biedna rodzina która ma już kilkoro starszych dzieci. Mieszkają chyba na jakiejś farmie. Ze względu na warunki dzieci (sześcioraczki) są im odebrane i umieszczone w nowym domu, gdzie są wystawione na pokaz. Rodzice próbuje je odzyskać.... Wydaje mi...

więcej