Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje pewnego filmu rzecz sie dziala w rosji (ale film chyba nie byl produkcji rosyjskiej zreszta nie wiem) glownym bohaterem byl mlody chlopak uczen jakiejs szkoly wojskowej czy cos w tym stylu i pamiętam ze zakochal sie on w jakiejś starszej od siebie kobiecie ktora byla z kims zareczona? Nie wiem co bylo...

więcej

Wita. Szukał filmu. Pewni mężczyźni porwali kobietę i potem ją przetrzymywali. Chcieli aby ona wydała swojego męża ale ona nie wiedziała gdzie on jest. Coś tam było, że dali jej do odsłuchania jego nagrane rozmowy telefoniczne. Było coś z gwizdkiem i szczekaniem psa. Na koniec ona chyba zabiła swojego męża

Witam
Wczoraj na pulsie leciał film o dziewczynie która ukończyła szkole filmową z wyróżnieniem i trafiła do wytwórni filmów dla dorosłych jako montażysta, dziewczyna pisze własne scenariusze i chce nakręcić swój film o miłości i pokazać go w kinie, dziewczyna zakochuje się w koledze z pracy który jest znanym...

Cześć.
W zasadzie pamiętam ostatnią scenę filmu, zatem przy okazji:

UWAGA!!! SPOJLER!!!

Film jest o płatnym mordercy, jest to mężczyzna. zakrada się do domu ofiary, również mężczyzny. Morderca porusza się po domu podążając za światłem w poszczególnych pomieszczeniach, wnioskując, że tam znajduje się ofiara....

Szukam filmu "horror", jakiś gościu pojechał na jakąś wyspę gdzieś chyba do Brazyli na wakacje, tam poznał jakieś dziewczyny i chłopaków z którymi się zakumplował. NIe dotarli chyba na miejscie bo im się autokar zepsuł, albo poszli na jakąś miejscową imprezke na wyspie i dali im tam coś takiego do picia że nic nie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam tytułu filmu , który oglądałem kilkanaście lat temu.
Niestety zapamiętałem tylko drastyczną scenę, w której główny bohater, trochę nierozgarnięty , z prowincji, podczas rozmowy na boisku z gościem , który chce mu sprzedać kasetę z zarejestrowanym zabójstwem.
Jeden z dialogów kończy się słowem bohatera :...

Witam , mniej wiecej w 2004 ogladalem film kiedy bylem jeszcze maly ktory zostal mi w pamieci niestety nie moge go nigdzie znalezc . Fabula toczyla sie w ameryce gdzie to urodzil sie antychryst diabel ktory byl czlowiekiem i powili robil kariere polityczna az do momentu kiedy zostal bodajze samym prezydentem i ujawnil...

więcej

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję filmu z lat 90tych, ale oczywiście nie pamiętam tytułu :). W filmie tym umiera facet, trafia do raju, gdzie albo może zostać albo urodzić się na nowo. Wybiera tą drugą opcję, aby móc z powrotem wrócić do swojej żony i dzieci. W pośpiechu jednak anioły zapominają mu dać "zastrzyk...

http://66.media.tumblr.com/f318e08033620ece800c2be51d373a54/tumblr_o3rc3dwO1N1ri owtoo1_1280.jpg Wiecie może, z jakiego filmu to kadr? Albo chociaż co to za aktor?