Próbuję przypomnieć sobie tytuł jednego filmu i nie mogę... Film opowiada o szarym człowieku, samotniku, który doznaje urojeń i zaczyna mordować kobiety obcinając im głowy i rozmawiając z nimi. Klimat był bardzo charakterystyczny, wszystkie ujęcia były praktycznie kręcone od strony patrzenia chorego człowieka i jego...
więcejPoszukuję zagranicznego filmu, który oglądałam w roku 2008, ale rok produkcji tego filmu może być po 2000 roku. Przedstawiał on różne sytuacje. Na początku było przedstawione to co powinno znajdować się na końcu, natomiast na końcu tego filmu było przedstawione to co powinno znajdować sie na początku. Wyglądało to tak,...
więcejParę lat temu oglądałam film o młodej blondynce mającej krótko ścięte włosy. Film zaczynał się od sceny kiedy dziewczyna wchodzi do kabiny wc i widząc brud i rozlaną wodę postanawia skorzystać w toalety przy czym bardzo dosadnie pokazuje ze ja to podnieca. Następna scena to moment kiedy spotyka jakiegoś chłopaka na...
Film byl o grupie znajomych na statku. Wśród nich był psychopata, który zaczął ( z miłości) prześladować jedną z kobiet. Na imię miał Bull...
Szukam banalnej komedii romantycznej, ale nie pamiętam tytułu. Pamiętam tyle, że dziewczyna w szkole była wyśmiewana za swój wygląd. Jak dorosła z brzydkiego kaczątka zmieniła się w łabędzia. Wtedy postanowiła się zemścić na chłopaku ze szkoły uwodząc go czy jakoś tak (pewnie był to chłopak, w którym się kochała, ale...
więcejjak statek podobny do titanika tonal a akcja ucieczki ludzi ktorzy mieli szanse przezyc kierowal ksiadz