Chcę ocenić ten film ale nie pamiętam nazwy. Dwójka ludzi przeprowadza się na wieś, albo małego miasteczka, on jest pisarzem. Gdy jego żona plewi w ogródku i znajduje kości człowieka. Ona napisała też jakąś książkę, która się spodobała wydawcy jej męża i on był zazdrosny chyba o to, ona też chyba często odwiedzała...
Witam serdecznie!
Nie mogę znaleźć filmu o którym wczoraj jakimś cudem sobie przypomniałam :-(
Myślę że był to film z lat 2010-2015 ( nie jestem pewna ) chodziło w nim o to że był jakiś pan który strasznie chciał upolować wyjątkową sarnę. Żona mówiła mu żeby sobie odpuścił... Nie posłuchał, w końcu jakoś ją zobaczył...
Cześć, czy znacie jakieś filmy o starożytnym Bliskim Wschodzie, albo nawet nie straożytnym ,ale dawnym? Szukam czegoś w klimatach "Królestwa niebieskiego"/"Aleksandra"(z Farrellem)/"Książę Persji". Tylko żeby nie było tak nudne jak Królestwo ani tak fikcyjne jak Książę Persji... Głównie chodzi mi o widoki: pałace,...
hello
Szukam ciekawych i odkrywczych horrorow. Ostatnio eksperymentuje z filmami azjatyckimi choc tajemnicze dziewczynki juz sie powolutku opatrzyly a guinea pig ...hmm lsnienie to nie jest :P :( Wypisalem na szybko pare filmow ktore juz widzialem Nie wszystkie sa moze mega ambitne ale zobaczyc sie da...
Jak w temacie, szukam filmu o Japońskiej/Chińskiej policji, nie pamiętam zbyt dużo szczegółów, pamiętam tylko że pewien policjant miał wybrać trzy osoby do pomocy przy jakiejś sprawie, lecz tych których dowódca mu przedstawił nie chciał bo od razu każdy by wiedział że to policjanci, więc wybrał trzech młodych...
Pamiętam tylko, że był to chłopiec który miał moc, poprzez dotknięcie czy to przedmiotu(naprawiały się) czy osoby, te(z powrotem wracały do życia), niestety w tym czasie gdy coś uzdrowił, ktoś (coś) niedaleko nagle więdło, czy osoba umierała.
Co to może być za film bo totalnie wyleciał mi tytuł???
Poszukuję filmu, w którym w zasadzie grał jeden aktor. Dotyczył on statku ze zbuntowaną AI, która utrzymywała zawsze tylko dwóch członków załogi mających za zadanie konserwowanie go. Zawsze był to rodzic z dzieckiem. Zasada była taka, że syn zawsze pozostawał z ojcem, a córka z matką. Gdy rodzic odpowiednio wyszkolił...
więcej
Witam, kiedyś zdarzyło mi się obejrzeć zwiastun filmu którego tytułu nie znam. Szczegółów wielu też wam nie podam ale zarys fabuły wygląda tak:
Rodzina dowiaduje się o śmierci syna podróżnika, po jego śmierci zostaje spalony po czym jego ojciec z urną pokonuje trasę którą kiedyś przeszedł jego syn. Pamiętam też coś z...