Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o jak najwięcej tytułów. Należy pamiętać, że japońskie filmy dotyczące pokazywania samych scen tortur nie liczą się.

1 Torturowani
1 EDEN LAKE
1 Labirynt

2 Piła 3 (Najbardziej chora część)
2 Human Centipede 2
3 Martyrs

Niekoniecznie oceniam je wysoko, ale ich skrajnie psychopatyczne epatowanie przemocą...

Dwóch chłopców (ok. 15 lat) znajduje kapsułę, a w niej zamarzniętego mężczyznę. Gdy rozmraża się i dochodzi do siebie okazuje się, że ma wielką moc itd. Ale z każdym dniem starzeje się, traci siły (przez to, że długo leżał w tej kapsule. Był to jakiś eksperyment, który miał trwać rok, ale zapomnieli o nim i go...

Jeśli chcecie, to sprawdźcie.

https://youtu.be/ajvV35wENaA

użytkownik usunięty

Gdzie mogę obejrzeć ten mini serial w całości? Zależy mi na całej wersji a nie na okrojonej z wielu scen.

Mam problem. Widziałem już kupę lat temu film, dokładnie komedię romantyczną, ale nie znam tytułu. Dla ułatwienia poszukiwań podam skróconą fabułę:
W USA był pewien gość, niezbyt urodziwy. Był on właścicielem restauracji i kochał piękną kobietę, która jednak nie zwracała na niego uwagi. Postanowił więc nauczyć się...

więcej

szukam pewnego filmu
film zapewne produkcji z USA, może western xD
Pamiętam że w końcowej scenie był zorganizowany wyścig o zajęcie ziemi/działki/rancza.
Bohater dążył aby się dostać do pewnego stanu/miasta o którym usłyszał że w prosty sposób można uzyskać ziemie,oczywiście jak to w filmie cały czas wspierała go...

więcej

Poszukuje filmu to chyba jakiś sadowy dramat czy coś gdzie pewna sprawę powierzają jakiemuś fajtłapie bo są pewni ze na niej polegnie tymczasem ta fajtłapa doprowadza sprawę do końca nie znam więcej szczegółów proszę o pomoc

film amerykanski, kolorowy, ale starszy lata 1980-1995. Tak mi się wydaje przynajmniej. Pamietam ze byl o jakims poborcy podatkowym. jezdzil on samochodem po amerykanskich zadupiach i byla tam jakas starsza kobieta, ktora nie miala pieniedzy i on przedluzal jej czas na zaplate czy cos w tym stylu *w kazdym badz razie...

więcej

Witam
Poszukuję filmu który ogladałem jakiś czas temu, pamietam z niego kilka scen:
Kobieta wsiadła do samochodu zapięła pasy i uderzyła w ściane/ udawała chorą psychicznie, niszcząc życie przypadkowemu psychiatrze/bodajżę okazała się lesbijką (50%)/Miała miejsce impreza na yachcie(25%)

użytkownik usunięty

Czy można gdzieś na internecie z napisami lub z lektorem za darmo obejrzeć "El Clan" z 2015r. i "Gotti: In the Shadow of My Father".?