Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam wrażenie , że przesłaniem tego serialu jest "prawdziwy facet bierze w d...ę"

Szukam filmów o podobnej tematyce Jak np

http://www.filmweb.pl/Zlo
'http://www.filmweb.pl/film/Wyspa+skaza%C5%84c%C3%B3w-2010-478478

Gdzie akcja dzieje się najlepiej przedrokiem 1980, popawczaki, internaty itd. Gdzie młodzi sa poniżani bici ale najlepiej z pozytywnym zakończeniem. Z góry dziękuje jak ktoś zna jakiś...

więcej

Prosze o tytuły takich filmów, gatunek obojętny.

Zróbmy ranking najlepszych soundracków z filmów. Moimi faworytami są: temat z gwiezdnych wojen i shape of my heart stinga z Leona Zawodowca

Ciężko będzie opisać bo film pamiętam tylko z kilku scen ale spróbuję. Wydaje mi się że to film(miniserial??) opowiadający o losach kobiet (saga) na przestrzeni lat. Ze szczegółów pamiętam że z pokolenia na pokolenie przechodziło małe podręczne lusterko. Akcja zaczyna się na początku XX wieku. Bohaterka nawiązuje...

Pamiętam tylko tyle ze na samym początku facet rzuca prace i rozwala głowę szefa lub kolegi klawiaturą i klawisze z niej tak lecą i układają się w jakiś napisać, wydaję mi się, ze cos typu "fu*ck you"?. Proszę o pomoc!!

Hej. Poszukuje nazwy filmu który urywek został pokazany na tym filmiku z youtube. Jest Może komuś się skojarzy? Zgaduję, że Adam Sandler jest główną postacią.

1:34
watch?v=v0ujkY5hhTU

Oglądałam jakiś czas temu film, gdzie młoda psycholog trafia do tajnej bazy chyba wojskowej gdzieś w USA, tam pokazują jej taśmy i ma oceniać i mówić o co chodzi, by dostać się do tejże pracy. Bardziej szczegółowo, rząd USA poszukuje ludzi, których dobiera po kilkoro, zamyka w pomieszczeniu z krzesłami i stołem...

Witam. Od paru dni szukam filmu, który oglądałem pare lat temu. Był o wojnie pomiędzy grupą kobiet i mężczyzn. Obie grupy były wyszkolone, potrafiły strzelać itp. Pamiętam że baza tych kobiet była bardzo rozwinięta, ułożona, natomiast mężczyzn to zwykły pokój z różnymi broniami na stołach. Główni bohaterowie byli w...

i nie mogę go znaleźć , opowiada o małym miasteczku w którym jest pewien chłopak <główny aktor> widzący istoty z innego wymiaru a'la duchy <zjawy> ciemnego koloru. one żyją nieustatnnie między ludźmi a tylko on może je zobaczyc , pracuje w barze gdzieś i opowiada ze nie mozna na nie zwracac uwagi bo jesli sie to zrobi...

więcej