Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie filmy, w których są zjawiska nadprzyrodozone, dziwne zjawiska, które pod koniec filmu okazują się, że nie były jednak to duchy? Np. sierociniec, the boy?

Cześć,

A dokładniej to moja dziewczyna szuka.

Motyw powodzi dot. rzeki Missisipi
Pani inzynier ratuje rodzinne miasteczko przed katastrofa kosztem zalania domu jej ukochanego
Zaczyna się film ze inne miasto jest zalane bo władze ignorują poczynania pani inżynier

Błagam, pomóżcie, bo już nie wytrzymię...

Tresc faktow będzie urywana .Jest firma skladajaca się z dwóch osob,szefa i sekretarki.Pewnego razu szef przychodzi do biura i pyta sekretarki -ile odzyskala pieniędzy od dluznikow.Powiedziala tyle i tyle.Po tej informacji sam zaczal dzwoni do dluznikow.Cos mu się udaje jeszcze trochę odzyskac pieniędzy.Po skończeniu...

więcej

A więc witam, pamiętam naprawdę szczegóły z jakiegoś filmu, który przewinął mi się w dzieciństwie, to raczej horror i oglądałam go przed 2006 rokiem. A więc była tam młoda kobieta, która mieszkała z chorym ojcem, którym się opiekowała i on zmarł, a ona nadal słyszała jak on uderza laską w ścianę, w ten sposób wołał ją,...

więcej

Cześć,
szukam tytułu horroru, w którym pierwotnie sugerowane jest, że dom jest nawiedzony. Dzieją się różne dziwne rzeczy - np. znikały rzeczy ze spiżarki - jednak ostatecznie okazało się, że bohaterowie uciekając przed czymś (nie pamiętam niestety przed czym) trafiają za jedną ze ścian na ukryte w domu mieszkanie -...

więcej

Witam, chyba każdy z was kojarzy serial Chirurdzy lecz w tym budynku zostały nakręcane też filmy, pamiętam że jeden z nich był całkiem dobry. pomożecie mi i wymienicie filmy które były tam kręcone ? Z góry Dziękuje.

zależy mi najbardziej na kozackich filmach typu adrenalina, ujrzałem diabła czy 300.
Z drugiej strony lubie sobie obejrzeć coś podobnego do milczenia owiec, jakieś propozycje ?

Witam :) mam prośbę jakiś czas temu oglądałem dobry film i chciał bym jeszcze raz zobaczyć ale nie pamiętam tytułu mam nadzieję że jesteście mi w stanie pomóc.

pewien chłopak poznał dziewczynę, spędzili ze sobą trochę czasu, robili wspólnie zdjęcia, potem obiecali sobie że jeśli za kilka lat nadal będą samotni to...

więcej

http://gif.wiocha.pl/images/5/6/5605a569c6de9574bd84e22a8a558d68.gif

użytkownik usunięty

Czy w serialu Luther, główny bohater tropi jednego mordercę na odcinek, czy przez cały sezon szuka jednego. Jak to było w True Detective?