i nie mogę go znaleźć , opowiada o małym miasteczku w którym jest pewien chłopak <główny aktor> widzący istoty z innego wymiaru a'la duchy <zjawy> ciemnego koloru. one żyją nieustatnnie między ludźmi a tylko on może je zobaczyc , pracuje w barze gdzieś i opowiada ze nie mozna na nie zwracac uwagi bo jesli sie to zrobi...
więcej
Czy znacie jakieś filmy podobne do "Dziewczyny z perłą" ? Raczej nie chodzi mi to, żeby ilustrowały one życie bądź twórczość artysty, lecz interesowałby mnie romantyczny wątek przedstawiony w podobny sposób jak właśnie w "Dziewczynie z perłą" :)
1) Małżeństwo płynie na jakąś wyspę, gdzie nie ma dorosłych, są tylko małe dzieci. Te dzieci mordują dorosłych... W ostatniej scenie główny bohater na molo zabija dzieci, zauważa to patrol policji na łodzi i strzela do mężczyzny.
2) Młody chłopak znajduje taśmę z nakręconym kiedyś horrorem, taśma ta zawiera bardzo...
szukam filmu który zaczynał się od sceny w której chłopak hackował jakiś komputer rodzice za karę kazali mu odprowadzić brata do szkoły w owej szkole w tym własnie dniu terroryści czy tam bandyci opanowali szkołę w której gdzieś tam w jakiś podziemiach był skład broni i pojazdów wojskowych i to było celem...
Ostatnio oglądałam "Więzień labiryntu" 1, 2, i fajnie mi się wkręcił. Znacie coś podobnego?
( w stylu "Księga ocalenia", "Jestem legendą" itp.) jednym słowem - przyszłość ludzkości, przetrwanie... - coś w tych klimatach.
Z góry dzięki. Pozdrawiam!
ZAKŁADAM TEMAT, w którym w komentarzach mamy wypisać wszystkie filmy na podstawie komiksów!!! ZAPRASZAM!
Witam film ogladalam dosc dawno, pamiętam niewiele ale to momenty kluczowe a wiec małżeństwo bylo gdzieś na wakacjach chyba, pamiętam ze byla plaża i byla tez tam grupka mlodych ludzi ktorzu dokuczali temu małżeństwu, potem CHYBA na koncu oni przywiazali pare do drzewa i zaczeli palic kobiete lub tego mezczyzne.....
Cześć
Szukam tytułu filmu, który leciał kilka miesięcy w telewizji.
Fabuła : Policjant/Detektyw po samobójstwie ciężarnej dziewczyny/narzeczonej (nie pamiętam) próbuje wyjaśnić śmierć teścia swojego kolegi też chyba policjanta.
Nie pamiętam jaki miał tytuł ale był to film Japoński albo Chiński. Coś z grzechem...
WITAM WSZYSTKICH MAM OGROMNY PROBLEM Z TYTUŁEM SERIALU . ZNAM NIEWIELE SZCZEGÓŁÓW TAM WYSTĘPUJE TAKI DETEKTYW KTÓRY JAKIŚ CZAS PRZEBYWAŁ W AMERYCE POŁUDNIOWEJ I TAM PONOĆ ZDOBYŁ NIEZWYKŁE ZDOLNOŚCI WIDZIAŁ WSZYSTKO LEPIEJ I LEPIEJ SŁYSZAŁ NIŻ NORMALNI LUDZIE PRZYŁĄCZA SIĘ DO NIEGO DZIENNIKARZ. TYLE WIEM. POMÓŻCIE