Kiedys leciał film na tvn gdzie dwie przyjaciólki pojechał na koncert i tam jedna z nich pochwalila sie ze jest dziewica a nie byla słysząc to jeden z kpeli gdy wybuch pożar zabrał ja nad wodospat i zabil oddając w ofierze aby byc lepsza kapela lecz sztan opetal ja i zamieniala sie w potwora zabijając chłopaków...
Pamiętam tylko zakończenie.
na miejsce zbrodni przyjeżdża policja, jest zbliżenie na buty kobiety i na nich jest chyba różowy płatek albo wstążka. On grała niby dobry, a tak naprawdę zły charakter
Pilne !!
http://screenshooterusnortheu.blob.core.windows.net/engine4files/zrhntcnxofmpqlk qdheirltobteuxmvzprucxvyqlrygvxhexdrdxwwbviwikortielshsnglhhvcwgqenaphkhhyhwmnqu jvspq
Witam,
Szukam jakiegoś bardzo, bardzo strasznego horroru najlepiej w stylu "Obecności", lub "Martwego zła". w ostatnim czasie obejrzałem wiele horrorów, ale żaden łącznie z tymi nie zrobił na mnie większego wrażenia. Filmy, w których leją się hektolitry krwi ( typu "Martyrs", czy "Frontiers") stały się dla mnie w...
Chciałabym obejrzeć film gdzie mężczyzna ratuje z opresji kobietę, czy ktoś zna takue filmy?
Czy też kobieta udaje narzeczona/dziewczynę faceta lub na odwrót?
Bardzo chętnie obejrze filmy tego rodzaju ;)
Film w duchu realizmu magicznego, zapewne produkcji rosyjskiej, a jeśli nie, to niemal na pewno powstał gdzieś we wschodniej lub południowo-wschodniej Europie (Białoruś, Ukraina, Słowacja, Węgry, Serbia, Rumunia, Bułgaria lub gdzieś w okolicy). W każdym razie nie był to film amerykański, zachodnio-europejski lub...
Chciałabym zapoznać się z kinem węgierskim. Szukałam w filmwebowym rankingu, ale większość pozycji to filmy wojenne, nawiązujące do historii, a ja chciałabym obejrzeć film nie związany z tymi tematami.
Mógłby ktoś polecić mi swoje ulubione filmy węgierskie, które spełniałyby to jedno kryterium?
Oglądałem kiedyś film o jakimś wojenny myślałem że to flyboys bohaterski eskadra Ale coß podobnego.
Pamiętam że był taki teks spytał się jakieś kobiety czy była jego żona a ona powiedziała że była i handlowała serem za czekoladę.
czy ktoś wiedział co to za film.
Poszukuję filmu o zdradzanej żonie - Jest to typowa czarna komedia. Akcja rozgrywa się w latach 60, film jest mocno stylizowany, w klimacie retro (ubrania, samochody). Rzecz dzieje się w małym amerykańskim miasteczku/na przedmieściach, w bogatej, zadbanej dzielnicy rodzinnych domów. Fabuła opowiada o perfekcyjnej...