Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu. Oglądałem go dawno temu na TVP po 23. Motywem przewodnim był jakiś chłopak którego(chyba ojciec zostawił w samochodzie/gdzieś na drodze) odnalazła go chyba jakaś kobieta w biednej dzielnicy i tam się wychował. Pamiętam też, że były retrospekcje,w których ojciec tego dzieciaka zabił jego ulubionego psa i...

więcej

był o mężczyźnie niedorozwiniętym w jakimś stopniu wariat po prostu i jest wykorzystywany na pokazy dla studentów na jednym z nich poznaje dziewczynę która też okazała się wariatką choć na początku wydaje się jakby była jedną z studentek . Film kończy się tak że oni obaj tańczą/stoją w ogrodzie.

Film sf, nakręcony obecnie (2-3 lata temu max) zaczynał się jakimś konkursem wynalazków. Młody chłopak zabrał na konkurs swój wynalazek, ale nie za bardzo działał. Jednak (nie pamiętam jak) dostał jakiś przedmiot (?) i mógł przenieść się w przyszłość. Wyglądało to tak, że chodzi w przyszłości, ale np. wszedł do stawku...

więcej

Poszukuję filmu z ery kaset vhs, pamiętam niewiele szczegółów, bo byłem dzieciakiem:

- Kilkoro młodych chłopaków zostaje zastrzelonych przez bandytów
- Dziwny staruszek (chyba mówili na niego "Pan Sinatra") wskrzesza ich jako małe latające główki voodoo

To najbardziej charakterystyczne rzeczy, jakie jestem w...

Witam,
Próbuję odnaleźć mega wzruszajacy film o kobiecie, która była chora(chyba na serce) i była lekarką na wsi, miała przychodnię u siebie w domu. Nie mogła zajść w ciażę, bo to by źle wpłynęło na jej zdrowie, umarłaby, jednak zakochała się , zaszła jakoś wszystko się ułożyło. Film kończy się sceną jak ona podaje...

więcej

użytkownik usunięty

Znacie jakiś niedokumentalny film o mobbingu w pracy

Film znam z opowieści koleżanki, która nie pamiętała tytułu:

Młoda kobieta (chyba lekarka, ale nie jestem pewna) wprowadza się do samotnie zajmowanego domu. Zaczyna śledzić ją mężczyzna, podgląda przez kamery w komputerze(?), niezauważony wchodzi do pokoju, w którym nieświadoma niczego kobieta śpi (to było na...

tytuł piosenki z tego filmu nie wolno mi kochać ciebie film opowiada o kobiecie która miała raka mózgu i jej usunęli guz po usunięciu miała podobne objawy jak przed operacją. Chodzi mi o tytuł filmu.

Witam,
Próbuję odnaleźć mega wzruszajacy film o kobiecie, która była chora(chyba na serce) i była lekarką na wsi, miała przychodnię u siebie w domu. Nie mogła zajść w ciażę, bo to by źle wpłynęło na jej zdrowie, umarłaby, jednak zakochała się , zaszła jakoś wszystko się ułożyło. Film kończy się sceną jak ona podaje...

więcej

Niestety nie pamiętam tytułu ani żadnego aktora. Jedynie pamiętam że jest to film muzyczny zachaczający od dramat. Głowny bohater jak i wokalista zespołu ma problemy z narkotykami i trafia na odwyk a w międzyczasie jego zespół jest na trasie koncertowej i pod koniec filmu dotarli do momentu w którym właśnie jego...