Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mój znajomy poszukuje jednego filmu i chciałbym mu pomóc. Widział to pomiędzy 1984 r. a wiosną 1993. Prawdopodobnie film podchodzi z lat 1984-1987. Jest to science-fiction. Możliwe, że jest to niskobudżetowa produkcja, dlatego trudno ją znaleźć.

Miało to ultranowoczesny wygląd i film mógł być (albo i nie)...

użytkownik usunięty

Witam, poszukuję filmów, w których pary małżeńskie przedstawione są w jakiś ciekawy sposób, np.
na zasadzie przeciwieństwa, kontrastu. Z góry dziękuję za pomoc! :)

Niestety nie pamiętam tytułu ani żadnego aktora. Jedynie pamiętam że jest to film muzyczny zachaczający od dramat. Głowny bohater jest wokalistą zespołu ma problemy z narkotykami i trafia na odwyk a w międzyczasie jego zespół jest na trasie koncertowej i pod koniec filmu dotarli do momentu w którym właśnie jego...

Cześć i czołem kinomaniacy! Znacie jakieś fajne komedie, filmy familijne?

Witam serdecznie,
Co jakiś czas mam ochotę obejrzeć film, który już kiedyś oglądałem ale za nic w świecie nie mogę go znaleźć. Pomoże ktoś ;) ? Film oglądałem już kilka lat temu (6-7), natomiast od 3-4 lat co jakiś czas przeglądam jakieś listy filmów o napadach na bank ale nigdzie tego jednego nie mogę spotkać. Wiem,...

więcej

Film bardzo głęboki, fabuła działa się w czasach nieco dawniejszych (ludzie chodzili w beretach, szelkach, płaszczach itp.), język angielski. Opowiadał o ojcu, który samotnie wychowywał synka, nie mieli zbytnio pieniędzy, więc ojciec był zmuszony szukać pracy i miejsca do pobytu. W pewnym momencie syn zaginął. Ojciec...

więcej

Bardzo proszę o pomoc ponieważ szukam tego filmu już dobrych kilka lat, ale niestety nie pamiętam za wiele...Film był o parach które podróżowały autokarem. Pamiętam że jedna z głównych bohaterek nazywała się Pinky, ubierała się na różowo oraz wszędzie nosiła ze sobą małego pieska, chyba rasy Chihuahua. W tym filmie...

Znam film tylko z opowieści. Sa dwie siostry :) po latach jedna zaczyna sobie przypominać sceny jak ojciec ja molestuje, opowiada to drugiej i ta tez sobie to przypomina. Sprawa trafia do sadu chyba :) ktos cos ?? Help

Znacie jakiś filmy podobne do tego?

Kiedys leciał film na tvn gdzie dwie przyjaciólki pojechał na koncert i tam jedna z nich pochwalila sie ze jest dziewica a nie byla słysząc to jeden z kpeli gdy wybuch pożar zabrał ja nad wodospat i zabil oddając w ofierze aby byc lepsza kapela lecz sztan opetal ja i zamieniala sie w potwora zabijając chłopaków...