Witam, poszukuję tytuły filmów które oglądałem wiele lat temu w TV
1. Film o ekipie hippisów? buntowników ? ale na pewno odjechana załoga bombowca na pokładzie którego było studio radiowe lub TV, wylądowali przy stacji benzynowej, jakiś Japończyk medytował na bombie w luku bombowym ... tyle zapamiętałem bo film był...
Dawno, dawno temu oglądałem więc strasznie mało pamiętam. Film prawdopodobnie z lat 70-80. Fabuła była między innymi taka, że ludzie byli kontrolowani przez przystawki do TV lub coś w rodzaju dekoderów. Stawiali je na telewizorach i te dekodery miały takie oczko, które tych ludzi hipnotyzowało. Ktoś coś może kojarzy. Z...
więcejKilka dobrych lat temu oglądałam pewien film. Pamiętam, że w pewnym momencie była fala samobójstw. Nagły podmuch wiatru i wszyscy po kolei zaczynają się zabijać, jeden strzela, inny coś innego, nie pamiętam. Małej grupce udał się przetrwać. Dotarli do domku jakiejś starszej pani gdzieś na odludziu. Kobieta nic nie...
Szukam filmu prawodpodobnie jego nazwa to FORMULA I ale nigdzie nie moge go znalezc, nie chodzi tu o wytwornie narkotyków. Chodzi o wyscigi formuly, pamietam ze w kazdym wyscigu coś się działo zderzenia wybuchy fajne efkety 3D. Na prawie zakończenie filmu ktoś zjechał z trasy i wpadł w jeziorko, jego rywal pojechał za...
więcej
Witam
Niestety pierwszy temat został zapełniony, więc tworzę nowy dla tego samego celu.
Szukam filmu animowanego/kreskówki sprzed około dekady, te okolice. Z filmu pamiętam tyle, że trzy dziewczyny idą do fryzjera i w trakcie ich wizyty coś się dzieje, że ich koktajl staje się źródłem ich super mocy. Blondynka...
Film opowiada o utworze ktory zabija kazdego kto go odslucha badz zagra - w koncowce bodajze chirurgicznie uszkodzili facetowi uszy, zeby mogł go zagrac.
Dzieki za pomoc :)
Witam :) szukam filmu, którego wycinek jest umieszczony w filmiku:
www. youtube. com/watch?v=zdkQqaz8WmU
zaczynającego się w 6:32 czasu filmiku. Z góry dziękuję za pomoc :D
Pisałem już kiedyś prośbę, ale żadna odpowiedź nie była poprawna. Otóż szukam
wszelkich możliwych skojarzeń na temat pewnego filmu (na pewno nie był to serial ani
kreskówka). Pamiętam jak przez mgłę scenę tańca na dyskotece - żadne stepowanie.
Każdy tańczy osobno, wśród niebieskich dyskotekowych/klubowych...