Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu taki trochę stary gdzie koleś budzi się w trumnie wydostaje się z tamtą i dowiaduje się ze jego żona z kochankiem go tam zakopali i zbudował im taki labirynt z którego nie mogli wyjść
Dzięki

W tym był starszy facet młoda kobieta i jego syn to się działo w jakimś domu , ten jego syn znalazł na strychu czy gdzieś jakiś zeszyt lub książkę lub album były tam narysowane zdjęcia lalek i jedna kobieta te lalki przedstawiały rodzine

Witam szukam filmu radzieckiego nie wiem z jakiego okresu,ale z opowiadań mojej mamy wynika,że ten film był puszczany pod koniec lat 70 i 80.Teraz mniej więcej opis.Jest most,a na moście po jednej stronie idzie chłopak,a po drugiej stronie stoi dziewczyna. Idą i spotykają się na moście. A on mówi po rosyjsku ja lubliu...

więcej

Witam
Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu.
Niemieckojęzyczny, wyprodukowany raczej po roku 2000. Akcja rozgrywa się w górach, pięknym malowniczym terenie (Niemiec?Austrii?Szwajcarii? a może inny kraj).
Jest małżeństwo z córeczką, przyjeżdża do nich dawna znajoma mężczyzny (być może jego ex) jako fotograf, w celu...

więcej

Witajcie. Szukam filmu którego akcja toczy się podczas zjazdu rodzinnego. Najstarszy syn przychodzi do swojej matki i dając jej szmaragd na łańcuszku mówi :" To jest od mojego ojca", ta matka wtedy zaczyna opowiadać historię dotyczącą wojny, a manowicie mówi że ten najstarszy syn nie jest synem jej męża tylko jakiegoś...

więcej

film oglądałam w dzieciństwie.
opowiada on o małym chłopcu, który po śmieci matki znajduje na strychu prezęt od niej, który miał być wtęczony przed jej śmiercią. akcja dzieje się blisko świąt. chłopca wychowuje babcia i tata. prezęt zawierał pluszowego misia na strychu były też zabawki babci i ojca. Zabawki zabierają...

więcej

Cześć, bardzo zależy mi na pewnym filmie. Niestety pamiętam tylko jeden moment, samą końcówkę, gdzie widnieje obraz gór i torów kolejowych. Narrator mówi o tym, że na początku powstał pociąg, dopiero później kolej, przez którą mógł przejechać . Sam film w sobie nie był o pociągu, była to jedynie metafora o tym, że...

Witam wszystkich mam problem może ktoś mi pomóc w znalezieniu filmu który oglądałem dawno temu i nie pamiętam tytułu. Młody student który grał na turnieju w hokeja wracając ze swoją dziewczyną zginął na przejeździe kolejowym. Gdy się obudził nic nie pamiętał bo przenosił się do alternatywnej rzeczywistości i cały czas...

więcej

Witam!
Szukam klimatycznego, angielskiego filmu (takiego z przesłaniem). Najlepiej, żeby akcja rozgrywała się na terenie Londynu, ale jest to konieczne.

witajcie!
Poszukuje dobrego filmu o milosci.