Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film jest chyba kostiumowo historyczny połączony z dramatem ma 2 części jest taki facet arystokrata bogacz lub książe nie pamietam on spotyka miłość kobieta chyba nie jest jakaś bogata zakochują sie w sobie on ją zabiera do zamku czy coś ale on ma tajemnice dręczy go poczucie winy bo myśli że zabił swoją byłą miłość...

więcej

wielu ktore byly z mafii,jedna tanczyla dezorientujac go,podchaczyla i jak upadl to w koleczku kopaly go

Odkąd interesuje się historią fascynował mnie ten okres. Więc może znacie jakieś filmy, które toczą się w tamtych czasach?

Jacy protagoniści w filmach są przez was najbardziej zapamiętani i uważacie ich za najlepszych z dotychczasowych filmów?

Poszukuję filmu o kobiecie, seryjnej morderczyni. Oglądałam go kiedyś w tv, jak byłam młodsza. Niestety nie pamiętam tytuły. Lata produkcji to prawdopodobnie 80/90. Ta kobieta była żoną i matką. Zabijała przypadkowych ludzi. Pamiętam że zabiła kobietę w sądzie słuchawką od telefonu, chłopaka swojej córki, waląc jego...

więcej

Od kilku dni chodzi mi po głowie trailer pewnego filmu z 2015-16 roku, ale za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć co to był za film. Trailer zaczyna się od sceny, gdzie chłopak budzi się w łóżku obok pary uprawiającej seks. Chłopak wstaje, wychodzi z pokoju, a tam mnóstwo ludzi, impreza. Chłopak wychodzi z domu...

jedna tanczyla dezorientujac go,podchaczyla i jak upadl to w koleczku kopaly go

Szukam filmu z lat 80-90 na
ziemie spada meteoryt(chyba) i zostaje skażona woda. Rodzina
mieszkająca w domu jednorodzinnym pije tą wodę oprócz jednego
dzieciaka który wie co się dzieje. Jedna osoba jest
zamknięta w piwnicy(najprawdopodobniej matka) która
zaczyna się zmieniać w jakąś masę lub stwora.

Ostatni Smok w HD leci dziś w TV na Universal Channel HD o 14:50

Kto może niech nagrywa a później prosiłbym o udostępnienie tej wspaniałej perełki świata filmów fantasy.

Niby dramat, ale w klimacie thrillera, szukam więc podobnych, idący bardziej w thriller niż dramat.