Witam, bez zbędnych historyjek, szukam filmu z gatunku dramat horror, który nie udało mi się obejrzeć do końca.
To co pamiętam,
- zaczyna się na polanie jak rodzice leżą wraz z synkiem, w późniejszej części filmu były wzmianki, że synek się utopił.
- on jest pisarzem właśnie skończył pisać książkę, powieść,
- ona...
Poszukuję tytułu filmu, w którym dwie bohaterki wspominają swoje czasy studenckie, a obraz jest ilustrowany kompozycjami wspomnianych wykonawców. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? ;)
Poszukuje filmu, w ktorym chlopiec malowal portret dziewczynki, nastepnie, gdy juz dorastaja on jej poszukuje, ostatecznie sie spotykaja i on ponownie ja maluje. Z tego co pamietam to film jest dosyc stary. Z gory dziekuje za pomoc w odnalezieniu tytulu :)
Cześć, szukam filmu nie mam pojęcia z którego roku napewno dość stary, zarys fabuły to:
Mężczyzna chce popełnić samobójstwo skoczyć chyba z mostu, ratuje go inny facet i proponuje nieograniczony dostęp do gotówki ale po miesiącu czy tygodniu ma z sobą skończyć, mężczyzna zakochuje się i nie widzi już powodu do...
Szukam filmu który leciał około 20 lat temu, chociaż dużo z niego nie pamiętam postaram się przybliżyć elementy jakie pamietam.
Facet był psychologiem lub psychiatrą, prześladowała go i jego rodzinę pewna kobieta która twierdziła ze byli ze soba w poprzednim wcieleniu. Mezczyzna przeprowadzil się ale ta kobieta i...
1. Jest to najprawdopodobniej jakiś sensacyjny albo SF.
2. Został wyprodukowany przed 2008-2010.
3. Była w nim scena, w której jakiemuś człowiekowi była wciskana do ust jakaś zielona, radioaktywna substancja.
4. Była w nim prezentacja czegoś zielonego, prawdopodobnie plutonu.
Kojarzy ktoś?
Szukam takiego filmu, już starego, z lato 80 tych ale nie jestem pewny.
Film zaczyna się od sceny, jak kobieta uprawia seks z mężem, a do mieszkania wchodzi po cichu jej kochanek i zabija tego męża. Potem wspólnie zacierają ślady zbrodni.
Wydaje mi się, że tytuł był "Gorączka" ale niestety pod tą nazwą nie mogę...