Witam! Poszukuje filmu, który oglądałam sprzed laty Kojarzę z niego niestety tylko początek jak rodzina ma wypadek samochodowy jednak wychodzą z tego cało i końcówkę jak stoją nad "przepaścią" widzą rozwalone totalnie swoje auto i swoje martwe ciała w środku Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o pomoc. :)
hmm..podam mało informcji ale ktoś może skojarzy
1 Była jakaś domówka-kolorowe światła, muzyka i narkotyki. Naćpali się i spowodowali wypadek , pózniej dziewczyna/ chłopak wylądował w szpitalu cały w gipsie.Tylko oczy widoczne.I chyba na końcu okazało się,że to ktoś inny był w tym gipsie niż sprawcy myśleli.
2 W...
Witam. To był thriller/kryminał. Akcja dzieje się w latach 50, 60, tak mi się wydaje. Pamiętam jedną scenę- jest noc- ścigany, podejrzany o morderstwo (chyba niesłusznie), siedzi w samochodzie w pobliżu jakiegoś domu. Za chwilę ma do niego wejść załatwić coś bardzo ważnego (nie pamiętam co:). Jest zestresowany więc...
więcejznów nie pamiętam tytłu jest to film z tego wynika wojenny poniewrz pamietam taka scenę ,że było trzech przyjaciół , szli gdzies i zostali osterzelani jeden taki grubszy męszczyzna został zastrzelony taki jesden uciekł , ( ale niewiem z jakiego powodu potem chodził o kulach.) a ten drugi też został postszelony chyba w...
więcejznów nie pamiętam tytłu jest to film z tego wynika wojenny poniewrz pamietam taka scenę ,że było trzech przyjaciół , szli gdzies i zostali osterzelani jeden taki grubszy męszczyzna został zastrzelony taki jesden uciekł , ( ale niewiem z jakiego powodu potem chodził o kulach.) a ten drugi też został postszelony chyba w...
więcejpamietam ze była tam dziewczyna ktora msciła sie na członkach gangu którzy na oczach jej matki bili i wykorzystywali ja używali nawet stłuczonej butelki do tego kazali jej wybierac albo jej cierpienie albo zycie matki pod koniec nie wytrzymała i pozwoliła ja zabic w taki sam sposób zabijała ich kazała im wybierac...
Witam chodzi mi o filmy z motywami,że jakaś grupka przyjaciół/szkoła/nastolatkowie/obozy itp i jakieś filmy ze scenami erotycznymi ;d coś jak american pie ;d