witam,
Pare ladnych lat temu(piekny studencki czas) pozna wieczorowa pora natrafiamy z kumplem, na kanale Kino Polska ( nie napewno) na film w ktorym dzieje sie ta, prawdopodonie wyrwana z kontekstu? niesamowita scena; lekki surrealistyczny klimat, w ktorym glowny bohater szweda jak sie wydaje bez celu po polance....
Witam, szukam filmu, który oglądałem około 5 lat temu. I do tej pory nie daje mi spokoju brak znajomości tytułu filmu. Chciałbym też obejrzeć go ponownie. Opowiem mniej więcej co film zawierał:
Był to film o chłopaku, który poznał dziewczyne przez bójke w barze i potem się w niej zakochał. Chłopak chodził do szkoły z...
film kostiumowy , pewien chrabia chce miec dziecko , ale jego żona nie może mu go dzać . chrabia idzie więc do kobiety która akurat potrzebuje pieniędzy i umawia się z nią że ona urodzi mu dziecko za określona sume pieniędzy . dziewczyna zgadza się . o kilku latach jednak , szuka dziewczynki zatrudnia się u bogatego...
więcej
Siemanko.Poszukuję filmu , w którym jakiś doktorek ,przeniósł sie w góry , by ekperymentować na wskrzeszaniu ludzi.Pewnego dnia , przychodzi do niego mężczyzna, i na nim eksperymentuje. Najperw go zabija, potem , cos w mu wstrzykuje, i gościu sie ,,odradza,, . Nigdzie nie moge go znaleźć.
Przepraszam , ale nie umiem...
Witam
Szukam filmu brytyjskiego. Pamietam kilka scen z tego filmu:
1. Scena gdy chlopak siedzi w aucie (czeka na zielone swiatlo), obok niego podjezdza sportowe Subaru w ktorym leci glosno muzyka Drum and Bass. W srodku siedzi dwoch chlopakow w czapeczkach. Ogolem wydaje mi sie, ze glowny bohater miewal koszmary...
Witam ! ,Byłbym wdzięczny gdybyście podali mi listę dobrych komedii ,coś pokroju sceny hamleta z 13 Posterunku ,deadpoola , I scen z Pitbulla i Misia
Mam problem otóż oglądałem film o szewcu któremu zepsuła się maszyna i postanowił użyć maszyny swojego ojca (chyba) i jak naprawiał buty sobie je przymierzał i gdy naprawiał buty na tej maszynie i potem je założył zamieniał się w tą osobe a gdy zdejmował znów był sobą. Ma ktoś jakiś pomysł?
Witam. Szukam filmu leciał niedawno jako reklama na TV4, reklama filmów z kinomaniaka. Streszczenie: Dziewczyna budzi się w jakimś domu przywiązana łancuchami do łóżka, jest tam jakaś rodzina ojciec, matka, syn i mówią tej dziewczynie, że tylko ich bunkier przeżył i na świecie nie ma nikogo innego, wszyscy zginęli, nie...
więcej