Bardzo proszę o waszą pomoc w znalezieniu filmu o ufo. oglądałam go około 10 lat temu. W telewizji. Nie był on wtedy też najnowszy.
Opowiadał on o parze ludzi. Mężczyzna został zarażony czymś przez ufo, został jakby wybrańcem który miał przemienić innych, ufo bezpośrednio się nie pokazało.
Jego narzędziem były małe...
Pamiętam, że kiedyś oglądałam film w telewizji. Na początku do jakiegoś zamku/domu przyjechała dziewczyna. Właścicielem tego zamku był jej wuj, który był bardzo oschłym/niedostępnym człowiekiem (ma on wielkiego,czarnego psa). Wokół jego posiadłości rozciągał się las i pewnego razu dziewczyna tam poszła i spotkała...
Byla to dosc psychiczna bajka nie wiem dokladnie jak sie to stalo ale dziewczynka byla w swiecie w ktorym wszyscy mieli zamiast oczu guziki i jej tez wszyscy chcieli do oczu te guziki przyszyć. Zna ktos tytul?
szukam filmu jest on o ... no początku nieogladałm ale spodobał mi się ... , z tego co pamiętam to było o tym że zjakiejś skarpy nad jakimś kanałem , wodą , jeziorem leżało ciało chłopaka który niewiem z jakiego powodu może to ona go zrzuciła ale objawiał się takiej dziewczynie , ona brzez cały film z tego powodu...
więcejSpec komandos od wszystkiego (taki trochę Bond-Rambo) przemierza dosyć spory kawałek Rosji w towarzystwie fajnej laski, złego "mafioza" i kilku przygodnych randomów. Sporo akcji świetna scena walki z miejscowymi chłopami w jakiejś wsi na wschodzie gdzie zamówił szaszłyki ;-)
1. Z lat 90-tych albo późnych 80-tych. Blondynka ładna, dosyć odważne sceny seksu, między innymi z jakimś dziadkiem w kabriolecie. Oczywiście miała jakieś problemy z jakimś alfonsem czy z kimś tam ale pomógł jej jakiś czarny ulicznik, taki typ w stylu Samuela Jacksona, chodził w takiej kolorowej czapce rasta. Film był...
więcej
Witam,
Szukam jednego filmu,którego widziałem kilka lat temu w telewizji.W filmie tym burze byly jakby przyciagane nad jedno miasteczko. Na poaczątki piorun wpadl do szkoly, był też motyw ze uderzył w zbiornik wody na farmie akurat jak cięzarna kobieta lała wodę przez co ją poraziło i przyspieszyło poród a na koniec...