Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo proszę o waszą pomoc w znalezieniu filmu o ufo. oglądałam go około 10 lat temu. W telewizji. Nie był on wtedy też najnowszy.
Opowiadał on o parze ludzi. Mężczyzna został zarażony czymś przez ufo, został jakby wybrańcem który miał przemienić innych, ufo bezpośrednio się nie pokazało.
Jego narzędziem były małe...

więcej

użytkownik usunięty

Pamiętam, że kiedyś oglądałam film w telewizji. Na początku do jakiegoś zamku/domu przyjechała dziewczyna. Właścicielem tego zamku był jej wuj, który był bardzo oschłym/niedostępnym człowiekiem (ma on wielkiego,czarnego psa). Wokół jego posiadłości rozciągał się las i pewnego razu dziewczyna tam poszła i spotkała...

Byla to dosc psychiczna bajka nie wiem dokladnie jak sie to stalo ale dziewczynka byla w swiecie w ktorym wszyscy mieli zamiast oczu guziki i jej tez wszyscy chcieli do oczu te guziki przyszyć. Zna ktos tytul?

Piosenka z 36:15 minuty

Piosenka z 39:26 minuty

szukam filmu jest on o ... no początku nieogladałm ale spodobał mi się ... , z tego co pamiętam to było o tym że zjakiejś skarpy nad jakimś kanałem , wodą , jeziorem leżało ciało chłopaka który niewiem z jakiego powodu może to ona go zrzuciła ale objawiał się takiej dziewczynie , ona brzez cały film z tego powodu...

więcej

Spec komandos od wszystkiego (taki trochę Bond-Rambo) przemierza dosyć spory kawałek Rosji w towarzystwie fajnej laski, złego "mafioza" i kilku przygodnych randomów. Sporo akcji świetna scena walki z miejscowymi chłopami w jakiejś wsi na wschodzie gdzie zamówił szaszłyki ;-)

1. Z lat 90-tych albo późnych 80-tych. Blondynka ładna, dosyć odważne sceny seksu, między innymi z jakimś dziadkiem w kabriolecie. Oczywiście miała jakieś problemy z jakimś alfonsem czy z kimś tam ale pomógł jej jakiś czarny ulicznik, taki typ w stylu Samuela Jacksona, chodził w takiej kolorowej czapce rasta. Film był...

więcej

Witam,
Szukam jednego filmu,którego widziałem kilka lat temu w telewizji.W filmie tym burze byly jakby przyciagane nad jedno miasteczko. Na poaczątki piorun wpadl do szkoly, był też motyw ze uderzył w zbiornik wody na farmie akurat jak cięzarna kobieta lała wodę przez co ją poraziło i przyspieszyło poród a na koniec...

więcej

Widziałem, że grał w nim dosyć znany aktor. Film był o facecie, któremu chyba zabili rodzinę... pamiętam, że w jednej ze scen dzwoniąc do kogoś przez telefon w jakiś sposób doprowadza do jego śmierci, a jedną ze swoich ofiar porywa (?) taksówką i więzi w szopie rażąc prądem i odcinając kończyny.