Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byla to dosc psychiczna bajka nie wiem dokladnie jak sie to stalo ale dziewczynka byla w swiecie w ktorym wszyscy mieli zamiast oczu guziki i jej tez wszyscy chcieli do oczu te guziki przyszyć. Zna ktos tytul?

pamietam tylko scene,ze jakas dziewczyna nadepnela na reke osobie ktora wisiala trzymajac sie i tamta spadla

witam
szukam filmy podobne lub równie ciekawe jak Jestem legenda ,Ja robot ,Czy naprawdę wierzysz,Zielona mila ,Życie którego nie było

użytkownik usunięty

Poszukuje filmów gdzie ktoś kogoś ściga, nie koniecznie policjant. Ściganego i 2 sezon Prison Break oglądałem.

Cześć. Szukam filmów albo seriali utrzymanych w stylistyce gotyckiej/wiktoriańskiej/steampunkowej. Chodzi mi o kino współczesne, lata 90-te i XXI wiek. Filmy Burtona i Del Toro znam. Dracule, Frankensteiny, Wilkołaka, Innych, Kobietę w czerni, Koralinę, Z piekła rodem, Lemony Snicket i Penny Dreadful widziałam....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

pamietam tylko scene,ze jakas dziewczyna nadepnela na reke osobie ktora wisiala trzymajac sie i tamta spadla

Szukam czegoś w podobnym klimacie do poniższych filmów:
Uśpieni, American History X, Królowie nocy, Więzy krwi (2013), Lęk pierwotny

jakies pomysly?

Jest to film (pamiętam tylko fragmenty) gdzie jest coś pod, koniec świata i co jakiś czas ktoś przez radio mówi ile zostało czasu i...jest też mężczyzna
który ratuje dziewczynkę z rąk niejakiego "pedofila" ...I oni zaczynają szukać jej ojca..w końcu dojeżdżają na jakąś imprezę gdzie jest jego dziewczyna..(a i na...