Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu filmu, chyba jakiegoś skandynawskiego. Dzieje się na dwóch płaszczyznach czasowych. We współczesnym kobieta opuszcza rodzinę i chce popełnić samobójstwo zamarzając na jakiejś śnieżnej pustyni, ale trafia na samotną chatkę i zamarznięte zwłoki starszej kobiety. W jej domu chyba znajduje...

więcej

Witam! Poszukuje filmu, który oglądałam sprzed laty Kojarzę z niego niestety tylko początek jak rodzina ma wypadek samochodowy jednak wychodzą z tego cało i końcówkę jak stoją nad "przepaścią" widzą rozwalone totalnie swoje auto i swoje martwe ciała w środku Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o pomoc. :)

Witam!
Trochę trudne... szukam filmu, ale nie pamiętam za wiele.

Zwiastun widziałam w zeszłym roku. Pamiętam iż pokazywali tam mężczyznę, który trafił do szpitala i dowiedział się że jestem diabłem/demonem itp.
A tytuł filmu składał się z jedno słowa. Synonim jakby do słowa: diabeł, szatan.

Przepraszam, może...

więcej

Szukam komedii takiej amerykańskiej typu no nie wiem
American pie
Euro trip
ona to on
projekt X itp ;p

hej,Znacie jakies filmy w ktorych rodzice znecaja sie nad dziecmi ,z kolei one wyzywaja sie nad innymi?

Film, w miare nowy, o mężczyźnie który na własną ręke kręci w nocy reportaże. Ktoś kojarzy? :)

Ten film widziałam kiedyś przez przypadek. Musi mieć kilka lat co najmniej. Pamiętam tę jedną scenę:
Jakiś facet chyba zazdrosny o swoją dziewczynę, wziął innego chłopaka bo chyba coś go łączyło z jego dziewczyną. W każdym razie ten drugi został przywiązany i położono na nim szczury. Był przerażony. A ta dziewczyna...

więcej

jak w temacie szukam tytułu filmu, pamietam tylko tyle że był taki moment w filmie iż ktoś strzelił do góry i zabił kogoś niewidzialnego, był chyba tez gadający krzak, dzięki za pomoc

Witam ! Szukam filmu w ,którym często używana jest pałka teleskopowa albo chociaż występuje ona w filmie... Może to być kryminał lub coś innego ,może być o gangsterach , o byle używano w nim pałki teleskopowej :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem