film opowiadał o rodzinie, która się przeprowadza, na miejscu zaczynają się dziać dziwne rzeczy, w której dziecko zaczyna widzieć ducha starszego eleganckiego pana. Potem okazuje się, że na terenie nowo kupionego domu znajdował się domek przerzutowy dla zbiegłych niewolników ale jego właściciel tak naprawdę ich więził...
więcejszukam komedii w: na początku jest rozdanie dyplomów i prymus uczelni wyznaje miłość tzw. SZKOLNEJ GWIAZDIE podczas przemowy. Za to dostaje bęcki od jej chłopaka ale z czasem zaczynają gadać, zaprosił ją na imprezę na którą nikt nie przyszedł. Potem przyjeżdża jej chlopak żeby go "ukatrupic" a oni wszyscy uciekają...
cze mam ochotę na film z tych dwóch gatunków chce jakiś film którego jeszcze nie oglądałem więc podawajcie tytuły ;p napisał bym jakie oglądałem ale to by było za dużo pisania
Witam,
zawstanawialam sie jakie filmy wplynely na Was, Wasze zycie lub poglady wobec innych ludzi. Przeszukalam troche forum i znalazlam ciekawy temat o ktory mi chodzilo.
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Filmy+kt%C3%B3re+zmieni%C5%82y+wasze+nastawien ie+do+ludzi+%C5%9Bwiata...+%C5%BCycia....,445142
Niestety jest on...
Szukam filmu o 2 policjantach z gatunku komedia-akcja. Nie pamietam o czym byl dokladnie ale byl taki wątek ze jeden z policjantów poszedl do sklepu sprzedac karte bejsbolisty zeby miec kase na slub corki i mu go ją ukradnięto tam a w tym czasie drugi klocic sie z zona przez telefon
Cześć,
Dzisiaj w nocy oglądałem chyba na tvn jakiś polski film. Przeszukałem programy tv ale nigdzie go nie widzę.
Ogólnie chodziło o to, że dosyć kłótliwa miastowa para zaprosiła rodzinę ze wsi do siebie. Chcąc się pokazać, przyjeli gości w mieszkaniu swojego szefa. W końcu usnąłem, bo było już późno, a nie mogę...