Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.
[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie
Tak. Jeśli nie wróci kokpit ("nadchodzące odcinki") to znikam z filmweba razem z nim. Tylko z tego korzystałam na tej stronie.
tak. W starym było wszystko czego oczekiwałem od strony - chciałem znaleźć coś nowego szukałem w odopowiednim miejscu poza kokpitem. Dziś kokpit to dla mnie jeden wielki spam tego co jest w TV - jak chcę poznać program tv to otwieram program a nie filmweb. Gdybym mógł spersonalizować kokpit byłbym zadowolony. Wyrzuciłbym kilka funkcji ze starego pozostawiając te których używam. Wyrzuciłbym właściwie większość z nowego
Tak.
Czymś musieli uzasadnić konieczność wprowadzenia tych zmian, chociaż nie wierzę żeby tak mało osób korzystało ze starego pulpitu, który jak dla mnie był bardzo funkcjonalny i wygodny w użyciu.
Tak.
Jestem użytkownikiem Filmwebu już prawie 8 lat, ale jeśli zostanie mi narzucona nieczytelna i niefunkcjonalna (czyt. nowa) wersja kokpitu, po prostu przerzucę się na inny portal.
TAK + oceny przy ludziach filmu za dany film, tak wybierałem sobie co obejrzeć z konkretnym aktorem czy reżyserem.