Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

xsas

Tak, chyba że ten nowy jakoś poprawią i przywrócą poszczególne sekcje w asystencie.

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

TAK!

xsas

Tak. Jeśli nie wróci kokpit ("nadchodzące odcinki") to znikam z filmweba razem z nim. Tylko z tego korzystałam na tej stronie.

xsas

tak, jak najbardziej lepszy stary

xsas

tak

Sighma

Tak

xsas

tak

xsas

tak. W starym było wszystko czego oczekiwałem od strony - chciałem znaleźć coś nowego szukałem w odopowiednim miejscu poza kokpitem. Dziś kokpit to dla mnie jeden wielki spam tego co jest w TV - jak chcę poznać program tv to otwieram program a nie filmweb. Gdybym mógł spersonalizować kokpit byłbym zadowolony. Wyrzuciłbym kilka funkcji ze starego pozostawiając te których używam. Wyrzuciłbym właściwie większość z nowego

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas

TAK!!!

xsas

Tak

xsas

TAK,
Nowy kokpit bez połączonego konta z Facebookiem czy Google nie jest funkcjonalny.

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

Tak.

Czymś musieli uzasadnić konieczność wprowadzenia tych zmian, chociaż nie wierzę żeby tak mało osób korzystało ze starego pulpitu, który jak dla mnie był bardzo funkcjonalny i wygodny w użyciu.

xsas

Tak.

Jestem użytkownikiem Filmwebu już prawie 8 lat, ale jeśli zostanie mi narzucona nieczytelna i niefunkcjonalna (czyt. nowa) wersja kokpitu, po prostu przerzucę się na inny portal.

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

TAK

xsas

Tak. Nowy to zwykły śmietnik.

xsas

Tak - jeśli ten zostanie, będę zmuszony do zmiany portalu

xsas

tak

xsas

TAK!

xsas

Tak.

xsas

TAK

xsas

TAK

xsas

TAK + oceny przy ludziach filmu za dany film, tak wybierałem sobie co obejrzeć z konkretnym aktorem czy reżyserem.

xsas

TAK - proszę niech ktoś cofnie te durne zmiany.

xsas

Tak!

xsas

tak

xsas

TAK !! Zostawić stary kokpit!

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

Tak