Jedna z użytkowniczek otrzymała takiego maila, którego pozwolę sobie kawałek zacytować:
"Dotychczasowy kokpit wraz z dostępnymi widżetami nie cieszył się powodzeniem wśród naszych użytkowników. Korzystało z niego bardzo niewiele osób."
- Całość dostępna tutaj: [ http://www.filmweb.pl/forum/filmy/NOWY+FILMWEB+JEST+OKROPNY!!!!!,2560000?page=12 #post_12890350 ]
============================================================ =====
Proponuję zrobić własne "badania" i sprawdzić ile osób jest za zostawieniem starego kokpitu. Z góry dzięki za zainteresowanie i oddanie głosu.

[] Prosta ankieta: Czy jesteś za pozostawieniem starego kokpitu? []
1) Tak
2) Nie

użytkownik usunięty
xsas

Tak!

xsas

Tak, bo zrobiliście straszny syf, aż oczy bolą.

marek_section8

Ciekawi mnie też skąd oni wiedzieli że ludziom się nie podoba skoro po tej ankiecie widać że nowy się NIKOMU nie podoba.
Ale na pewno ich rozumowanie jest proste, mianowicie tłumoki się przyzwyczają i zaakceptują. Jak zawsze, robią z nami co chcą, nie przejmują się tym co wolimy, i mają nas gdzieś. Prawda jest taka że na prawdę ludzie nic nie robią, nie buntują się i pozwalają na to by inni za nas decydowali. Kiedyś by im to nie przeszło. Ludzie by się nie dali

użytkownik usunięty
brgoss

stąd że, temat w którym był cały hejt na nowy wygląd a miał z kilkanaście stron negatywnych opinii użytkowników, po prostu wyparował (czyt. jakiś burak go bezczelnie usunął) jaki widać mają głęboko w poważaniu opinie użytkowników, ale mam nadzieję że użytkownicy odwdzięczą się tym samym jeśli nadal na siłę będą chcieli przepchnąć nowy wygląd...

Ja mam silny charakter, i nie akceptuję tego jak tu traktują użytkowników. Wiem jedno, jeśli by ludzie olali Filmweb to przepraszam bardzo ale szybko odszedł by do lamusa. Mi osobiście wystarczy jakakolwiek strona z opisem filmu, jeśli znajdę inną, która mi to zapewni, lub jeśli ktoś stworzy coś podobnego to bez żadnego sentymentu przejdę:)

xsas

TAK!!!!

xsas

tak

xsas

tak

xsas

TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK!

xsas

Tak, ale żeby działał a nie tak, jak dzisiaj, że chcę zobaczyć co leci w tv i sto razy klikam "dzisiaj" a wyskakuje mi "pojutrze", a jak klikam "jutro" to wyskakuje "dzisiaj".

użytkownik usunięty
xsas

Tak

xsas

Tak!

xsas

Tak

xsas

Tutaj też można się wypowiedzieć

https://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general/suggestions/6819246-pozostaw ienie-starego-kokpitu

Będzie dużo krytycznych opinii, może wtedy administratorzy wezmą nasz głos pod uwagę!

xsas

Zdecydowanie TAK!

xsas

TAK!

xsas

tak

xsas

Tak

xsas

Oczywiście, że TAK!

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

tak

xsas

TAK!!!

xsas

Nie dałoby się zrobić jeszcze większej czcionki? Bo mój sąsiad jeszcze niedowidzi kiedy przeglądam FW...

xsas

Tak.
Do "tfurców" nowego layoutu: u mnie w pracy byście długo miejsca nie zagrzali.

xsas

Tak

xsas

tak

xsas

TAK! To nowe badziewie jest OKROPNE !!!

xsas

Tak.

xsas

tak.

xsas

TAK

użytkownik usunięty
xsas

tak

xsas

Tak

xsas

TAK błagam ja byłam bardzo zadowolona z tego poprzedniego kokpitu :'(

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

Tak

xsas

TAK

xsas

Tak!!!
Przynajmniej wiem, kiedy wychodzą nowe odcinki moich seriali, a w nowym nie ma takiej opcji. Bynajmniej nie znalazłam:(

niuska0407

Tak!!! Nie jestem zadowolona i czemu nie ma opcji seriale, które oglądam na pulpicie, to jest najgłupsza rzecz jaką zrobili, ale ten temat był już tyle razy poruszany, a i tak zostało jak jest.

littillea

Myślę, że oni tak naprawdę niewiele sobie z tych naszych uwag robią, ale mam przeogromną nadzieję, że się mylę:( Nowy FW jest do bani, jak tak dalej będzie będę szukać nowego portalu, w którym będę mogła śledzić swoje ulubione seriale.

xsas

TAK

użytkownik usunięty
xsas

tak

xsas

TAK!!!

xsas

TAK

xsas

Tak

xsas