Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Piszę bo muszę poruszyć temat dodawania tytłów. 2 lata temu nie było zakazu dodawania polskiego tytyłu jeśli brzmiał jak oryg, więc jeśli ktoś (jak ja) ma kontrybucję dodaną w 2016 roku to niech liczy się z odrzutem. No ludzie skad mozna pamietac do jakich filmow sie dodawalo tytuł? Ponadto dodałem polski tytuł...

więcej

1. Zakładka najwyżej ocenione seriale na głównej stronie swojego profilu
2. Opcja która umożliwia wydłużenie skróconej oceny filmu. Czyli jak teraz jest dajmy na to 250 znaków powinno być tak, że gdy przekroczymy limit pojawiają się trzy kropki i można rozwinąć dalej odnośnik do całej wypowiedzi. Opisywanie filmów w...

więcej

Chwalicie się, cieszycie, że serwis ma już 20 lat, a wszystko tu działa jakby dopiero co jakiś amator go stworzył.
Wszystkich problemów i tak nie wymienię, ale chociaż kilka...
1. Znikające lub niezapisujące się oceny.

2. Zatrudnijcie nowych weryfikatorów. Z tego co wiem ci co są, robią to za darmo. Trzepiecie grubą...

więcej

jw. w jaki sposób można usunąć swój komentarz? Chodzi dokładniej o usunięcie komentarza pod oceną filmu dokonaną przez znajomego. Klikam na ten mały x, który widnieje po prawej stronie przy komentarzu, pojawia się komunikat czy chce usunąć komentarz, daje ok i to by było na tyle, bo nic się nie dzieje. Ma ktoś na to...

więcej

Naciskam lornetkę,aby obserwować forum. Wyskakuje mi komunikat:"Obserwujesz już całe forum.Zaprzestać obserwacji możesz w Obserwuję > fora".Tymczasem w zakładce "obserwuje" jest napisane,że niczego nie obserwuje. O co w tym chodzi? Jakiś błąd ze strony filmweb?

Może nie jest aż tak źle jak pokazuje w statystykach- 4 miesiące, ale znowu jest poważny zastój. Chciałam zaznaczyć sobie, że obejrzałam odcinek, ale nie mogłam, bo fw jeszcze nie wie, że taki odcinek był, mimo że kontra jest sprzed prawie miesiąca :/

o co tu chodzi? jak to pominac, zeby wkleic zwykle zdjęcie z google?

Czy wam dzisiaj też nie działa poprawnie program TV?
Nie można wejść w kolejne dni, kliknięcie ulubione kanały powoduje zniknięcie wszystkich itp.

Proponuję poprawienie tego bubla w postaci zmieszanych dubbingowców i oryginalnej obsady. Skoro twórcom zrobiliście oddzielną zakładkę możecie zrobić do również dla dubbingu. Teraz to jest dramat zarówno z przeglądaniem jak i dodawaniem kontrybucji.

Jak w temacie. Orientuje się ktoś jak to jest? Można dodawać tytuły polskie z programów TV? Np.
https://www.teleman.pl/tv/Szklane-Pieklo-1728179 do kontrybucji http://www.filmweb.pl/film/Crystal+Inferno-2017-743271. Dodałem przy podobnycm filmie i otrzymałem komentarz zwrotny "Nie z programów TV". Okej, jeśli film...