Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tzn działa wadliwie, ponieważ automatycznie kasuje się przy przejściu do kolejnej strony wyników wyszukiwania (nie zapamiętuje się).

avataru na moim głównym profilu. Może mi ktoś powiedzieć czemu? Próbowałem zmienić na inny avatar i też nic. W tematach go widać ale na profilu nie. Pomóżcie

słabo działa Wasza wyszukiwarka. Jest to dosyć frustrujące. Jeśli wpisze się pełny tytuł, który jest mnie znany niż wiele innych tytułów zawierających któreś z wpisanych słów, to najbardziej TRAFNY wynik wyskakuje często na trzeciej nawet stronie. wcześniej Wasza wyszukiwarka pokazuje bardziej popularne filmy, co nie...

więcej

Dostępne opcje nie chcą się odblokować. Nie mogę nawet dodać nowego tematu na forum. Co się dzieje ze stroną tego filmu?

Drogi Filmwebie,

Mam pytanie - czy byłaby możliwość wprowadzenia do "chcę zobaczyć" opcji filtrowania choćby identycznych jak w "moje oceny"? Jestem pewnie jednym z wielu, których lista chcę zobaczyć ma w przybliżeniu 1000 filmów. Jak wiadomo, czasem się ma ochotę na komedię, czasem na film akcji, czasem na coś...

Od jakiegoś czasu nie działa zakładka "wypowiedzi" w profilu. Teraz zauważyłam, że tematy dodawane do obserwowanych nie pojawiają się w zakładce "obserwowane". Pod "Zobacz wszystkie powiadomienia" mam tylko kilka ostatnich. Czy to będzie kiedykolwiek działać? W obliczu takiego dziadostwa prośba o wyłączenie Adblocka...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

FpFF

użytkownik usunięty

Dlaczego nie ma zadnej informacji nt. Festiwali Polskich Filmow Fab. w Gdyni?

Postanowiłem odpuścić sobie zakładanie postów na temat uszkodzonej bazy filmów i dłuższy czas mi się udawało ale nie mogę patrzeć na to jak ona nie chodzi, od początku roku po wielkich zmianach nie miała ona dnia żeby coś z nią było nie tak, przywrócenie starej bazy było by chyba najrozsądniejszym krokiem ale nie bo to...

więcej

Szukam filmu o bazie wojskowej . wojsku. Amerykanin chciał być najlepszy w grupie . odkrył ze planują atak na ich bazę Ale nikt mu nie chciał wierzyć . i później ich zaatakowali. Ktoś może mi powiedzieć co to za tytuł ? Są 3 części tego filmu .