leciał w około 2015 na prawdopodobnie Cartoon Network lub innym tego typu kanale telewizyjnym z kreskówkami (był Polski dubbing) był o jakimś chłopaku lat około 19 który uciekał z jakiegoś królestwa?? z jakąś dziewczyną i chyba jeszcze jakimiś ludźmi i pod koniec pierwszego odcinka kiedy byli w lesie znaleźli jakiegoś jeszcze jednego chłopaka który im pomagał w ucieczce (nie wiem skąd to pamiętam ale chyba ten gość pojawił się z ziemi w sensie, miał jakiś pojazd którym był w stanie wkopywać się pod ziemie) drugi odcinek był o tym że wchodzą do jakiegoś lustra/portalu położonego na jakimś polu/bagnach gdzie nikogo nie było czy czymś w tym stylu i po wyjściu z niego główny bohater całuje się z tą dziewczyną z którą tam był od samego początku, sorki za tak mało informacji ale nie za dobrze pamiętam seriale które oglądałem w 2015. Serial z grafiki przypominał inny The Dragon Prince lub jakieś anime (nawet jest podobny trochę bo to też takie ala fantasy) i był skierowany do dosyć starszej widowni. Mogłem się pomylić w niektórych kwestiach ale wydaje mi się że na oko to właśnie tak wyglądało