Idz wysmarkaj sie babci w pieluche. Jasnowidzem to ja nie jestem, a z twojej wypowiedzi w zaden sposob nie mozna stwierdzic twojej plci. Jestes pewna ze jestes laska? Bo jaj mam pewne watpliwosci. Pewnie jestes zakompleksina siksa, ktora utopilaby w lyzce wody kazda laske ladniejsza od siebie. Do czego to doszlo juz nawet nie mozna byc milym i szczerym. Rzeczywiscie wstydze sie jak cholera. Buahahaha
Gdybys dobrze czytal to nie oceniam ludzi po wygladzie czubku!! Przeczytaj jeszcze raz mojego posta losiu ! Zegnam ! Nie bede rozmawiac z kretynem i tyle. Wiem swoje i uwazam, ze Patrycja takie jest moje zdanie, a do tego ma prawo kazdy. Pa
"Jednak jesli beda patrzec tak jak tu na wyglad tylko to niestety wygra" przeciez sam tego nie napisalem. Moze nastepnym razem przeczytaj co piszesz bo mam pewne podejrzenia, ze masz problemy wegetacyjno-myslowe. Ale to juz urok pierwotniakow. Zegnam cie ty moja landryneczko. :D Usmiechnj sie bo zmarszczek sie nabawisz
PS. stwierdzenie ze jestem na poziomie Kaski to dla mnie wielki komplement. Dzieki serdecznie. Aby tak dalej.
Jezeli czytajac posty na tym forum dostrzeglas jedynie mowe o urodzie Kaski to jestes w rzeczy samej zalosna, samotna, zakompleksiona dziewczynka.
Wincenty wygra przyplynie na wyspe wlasnorecznie zrobiona tratwą i bedzie mial wlasnorecznie wykonany imunitet:D a tak serio to pati.. a nie wie kots moze czy final za tydzien bedzzie na żywo?? odpowiadac!!
Mistrz:D
I coz na koniec mozna napisac. Kaska znowu pokazala charakter to byla piekna walka. Niestety mam podobne odczucia, ze bedzie w najlepszym przypadku dla Kaski - 4 do 3 dla Patrycji. Jesli tak wlasnie bedzie to Patrycja powinna wziac kase ale oddac medalion Kasce - to by bylo cos.
hhhhmm tak Tomek, Lidka za Patrycja na bank, Marcin, Kuba i Witek zaglosuja mam nadzieje na Kaske, aco bedzie z glosami Agnieszki i Jarka nie wiem. Jejq z calego serduch zycze Kasi tej wygranej, uwazam, ze pomysl przeniesienia wynikow do Polski byl strasznie kijowy :(
Ha, a ja mam tajemne przecieki, bo daleka moja znajoma jest Patrycja, wiesci po Koszalinie sie rozeszly i wygrala Patrycja, bardzo sie z tego cieszymy, bo to superowa babka jest i trzymalismy za nia kciuki. Pati cieszy sie juz kaska, chociaz czesc ma juz wydana ... na chore dzieci... A Wy tu tak wychwalaliscie Kaske, watpie zeby ja bylo stac na cos takiego... Zreszta na co jej to ma zawod modelki, da tylka tu i tam i zarobi kupe kasy, wiec wielce nie stracila.
IDZ sie lecz!! Pati nie sa potrzebne pieniadze ma taki dom, ze sorry, Kaska na to bardziej zasluzyla!! Pani od judo nie potrafila sobie z nia poradzic phi! w maly cialq wielki duch, Kasia rullleeezzz
Ja tez jestem z Koszalina i mialem takie same wiesci. Takze bylem za Pati i ciesze sie, ze wygrala. Mysle porownujac charaktery, ze Pati mniej popsuja pieniadze niz Kaske. No, ale teraz to i tak juz po wszystkim, nie wiem czemu sie wszyscy tu kloca jak i tak juz wszystko wiadomo. Mozecie mi to wytlumaczyc? Gorycz porazki, czy jak? Przeciez to bylo jasne, Pati byla duzo bardziej lubiana, a Kaska ciagle miala z kims spiecia. A to chyba sztuka przez dwa miechy, zyc z tak roznymi ludzmi w zgodzie.
bzdura Twoje IP ma tyle wspolnego z Koszalinem co Patrycja ze zwyciestwem... Kasie rulllezzz i tyle!
Tak dobre ... Tlumacz sobie, tlumacz, zobaczysz sobie w nastepny poniedzialek i tyle. Ja tam sie ciesze, a Ty rob co chesz, zawsze mozesz do Zywca jechac z kwiatami ... o albo z duplikatem medalu.
a ja stwierdzam jedno,programy tego typu,budza w ludziach niepotrzebna agresje...,a wygrała poprostu lepsza i gratulacje jej za to,bo liczy sie całokształt,a widocznie bardziej lubiano Pati od tej Kasi,kazdy ma prawo lubic kogo chce..,
wyszło na to,ze Koszalin miał mocniekszego zawodnika...,choc sercem byłam z Kasia,bo jestem z okolic Zywca...
Gratki dla Patki!!!!
jestes pierwsza logiczna osoba na tym forum,mieszkasz w okolicach Zywca czyli po sasiedzku z Kasia,a umiesz pogratulowac Patrycji...
to sie nazywa gra fair-play...
Koszalin pozdrawia Cie za to!!!
Ja osobiscie nadal trzymam za Kasia, mimo ze powoli trace nadzieje po waszych wypowiedziach. Jesli Patrycja wygra, tez serdecznie jej gratuluje - pieniadze zawsze sie przydadza. A Kasia? Reklamy z jej udzialem i inne lukratywne przedsiewziecia z pewnoscia juz czekaja na emisje po finale programu. Zatem obu cos skapnie ;-)
Jasne co za farmazony. Przeciez nie o to chodzi. Spor toczy sie o wymyslone historie typu, ze dala dupy, ze miala spiecia jak ich nie miala, ze pati byla szczera (a sytuacja z Kaska, nagle przestala ja lubic a co gorsza zachowala sie jak prostak traktujac ja jak powietrze) itp., itd. A to kto kogo lubi to kwestia nie do dyskusji.
Nie wiem jak reszta ale widze tu jakas zarazliwa schizofrenie wsrod zwolennikow pati. Raz zarzucaja Kasce ze wchodzila wszystkim w dupe a z drugiej strony ze miala spiecia. Bzdura - podczas ostatniego odcinka sama Patrycja powiedziala ze Kaska byla lubiana przez wszystkich i pokazala sie z bardzo dobrej strony na konkurencjach i dlatego wolalaby zeby wygrala lidka.
Kolejny pustak na forum!!!!!!!!!!!! Wiesz, jezeli ty dajesz dupe zawsze jak chcesz co kolwiek zrobic to nie wmawia tej dolegliwosci innym.
Co za GLUT!!!! TO po cholere byl caly ten program. Trzeba bylo sprawdzic dochody i zadow, i wreczyc nagrode najbiedniejszemu - kretynie.
Jarek.
Jest najlepszy i najfajniejszy z tej trójki.Poza tym jest nawet ładny a szczególnie uśmiech i oczy
kurde! Przeciez Kasia jest najlepsza! Wszyscy tam szastali slowem przyjaciel, w tym Patrycja.... I na niej sie zawiodlam! Ale jezeli wygra, to też nie będę płakać! co prawda, KASIA jest najlepsza i w ogole ale po Kasi najfajniejszą osobą jest Patrycja.. A z resztą, po co się kłócić, i tak juz wszystko jest zadecydowane, trzeba jeszcze jedynie otworzyc skrzynkę!
kurde! Przeciez Kasia jest najlepsza! Wszyscy tam szastali slowem przyjaciel, w tym Patrycja.... I na niej sie zawiodlam! Ale jezeli wygra, to też nie będę płakać! co prawda, KASIA jest najlepsza i w ogole ale po Kasi najfajniejszą osobą jest Patrycja.. A z resztą, po co się kłócić, i tak juz wszystko jest zadecydowane, trzeba jeszcze jedynie otworzyc skrzynkę!
Z waszych wypowiedzi wynika ze wygrala Patka...nie sadze aby byl to dobry wybor pozostalych graczy z wyspy..jak dla mnie zazdroscili Kasi jej hartu ducha i wytrzymalosci..a pozatym byla jedyna osoba na wyspach ktora nie byla falszywa,i to ze cieszyla sie jak dziecko z wszystkiego swiadczy tylko o jej zywiolosci i dobroci szczerego serca a nie o wyrachowaniu....Kasia powinna wygrac,najbardziej ja polubilam..
Kaska ze zwyciestwa cieszyla sie jak dziecko, ale byla tez wyrachowana... eliminowala kazde zagrozenie dla siebie, niewazne czy sie z ta osoba przyjaznila czy tez nie. Miala taktyke... i jej sie udalo (na poczatku slaba , potem mocna) ale Pati i tak miala lepsza taktyke.. doszla do finalu bez ryzyka (pokazala ze jest silna kobieta na poczatku, ze jest wartosciowa dla grupy, potem troche przycichla, nie pokazywala juz ze jest silna, ze jest zagrozeniem i troche "niezauwazona" doszla do finalu.
Prosze zaraz powiesz ze lidka tez przegrywala bo to byla jej taktyka. Nie badz smieszny/a, przeciez kazdy widzial jak patrycja sie wkurzala gdy przegrywala za kazdym razem z kaska. Gdyby jej nie zalezalo to by sie tak nie wsciekala i zal dupy nie sciskal. Poza tym Kaska nigdy nie nazwal nikogo przyjacielem. Co najwyzej kogos lubila bardziej lub mniej. To wlasnie Patrycja mowila, ze Tomek to ktos wiecej i ze powinien wygrac. Ale w momencie dogrywki lidka-tomek, patrycja nagle zmienia zdanie i nie trzyma za tomkiem i wogole jesli odpadnie to bedzie to zgodne z jej strategia. To sa jej slowa tak wiec przestan sciemniac bo niechce mnie sie tych bzdur czytac.
Poza tym nawet jezeli miala taktyke, to nigdy nie knula za plecemi, nie dogadywala sie a jezeli byla swiadkiem takich rozmow, nie brala w nich udzialu zachowujac postawe bierna. A tego z cala pewnoscia nie mozna powiedziec o lidce czy patrycji. Co do zagrozenia i eliminacji - nie chce mnie sie pisac na temat patrycji, ktora nagle przestala lubic kaske gdy ta zaczela wygrywac wszystko. Wytlumaczenie dla mnie jest proste ta laska nie potrafi przegrywac z godnoscia.
Wygra Kasia!
Na mur beton. Jest wrażliwą dziewczyną, ale to twardzielka. Wszystko zależy od tego jak zagłosował Wito i Lidka (bo Tomek iJarek na pewno oddali głos na Patrycję), ale wierze w to, że ona wygra.
Trzymaj się Kaśka! Jestem z Tobą! Powiem ci, że bardzo cie rozumiem, mam na myśli śmierć ojca. Ja też niedawno to przeżywałam, zresztą dalej nie moge się z tym pogodzic...
A jak widzicie glosy? Moim zdaniem bedzie niestety tak:
Kuba --) Patrycja
Tomek --) Patrycja
Lidka --) Patrycja
Ruda --) Patrycja
Marcin --) Kaska
Wito --) Kaska
Jarek --) Patrycja
5:2 ;C
Ja to widze tak:
KUba --) Kasia
Tomek --)Patrycja
Lidka --) Kasia?
Agnieszka --) Kasia
Marcin --) Kasia
Wito--) nie mam pojecia
Jarek --) Patrycja
KASIA RULEZZZ!!!!
Ona najbardziej zasługuje na wygraną, Patrycja ma ogromny dom i nie ważne czy sa tam tez jej rodzice, w takim domu moglyby mieszkac 3 rodziny jak nie 4!
A Kasia?? Jak oglądalam te filmy przedstawiajace uczestnikow to wcale nie mieszka w jakis luxusach!
Ona jest 100 razy silniejsza od tej dwulicowej szczerzuji Patrycji!
Kasia jest prawdziwym Robinsonem!!!
Kasia nnigdy nie wchodzila w uklady. Jedyny to byl ten immunitet dla Tomka. Ona grala fair. Mogla tak jak Patrycja przed kazda rada wyspy gadac z wszystkimi pokolei, ale tak nie robila bo jest uczciwa.
KASIA RULEZZ!!!!!!
Bylam w Żywcu w wakacje i nie dziwie sie ze mieszkaja tam takie wspaniale osoby jak Kasia!
wygra Kasia bez gadania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Kasiaaaaaaaaaaaa górą
sorry ale wiem kto wygra i to napewno nie jest Patrycja.
Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez Kasia rulez
To jest pewne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1000%
Słuchajcie chyba wygra Kaśka! Wiem to bo mieszkam 30km od Żywca i chodza takie ploty! Pozdro dla Kasi
EJJJJJJJJJJJJJ LUUUUUUUUUDZIE BĘĘĘĘDZIE DRUGA EDYCJA WYPRAWY ROBINSON???????????????:D
kazdy sie tylko tu wykłóca o to, która wygra,co bedzie to bedzie,jak miedzy uczestnikami miało nie byc zawisci i nienawisci,jak czytajac tutaj wypowiedzi innych,az kapie jad....
wiadomo tez ,ze teraz kazdy słyszy rózne plotki,jedni,ze po Koszalinie sie rozeszło,ze to Patrycja wygrała,inni ,ze to Kaska,poczekajmy do ostatecznego werdyktu...
jedynie logicznie patrzac na to...,to powinna wygrac Kasia,chociazby ze wzgledu na wiekszosc wygranych immunitetów,jednak biorac pod uwage stosunki pomiedzy uczestnikami-wygra Patrycja ...
proste to jest jak konstrukcja cepa ;)
prawidłowe myslenie-chwała Ci za to,w koncu cos madrego ktos napisał ,ja sie pod tym podpisuje
adam...
Zaraz tam madrego, same farmazony, a kto tego nie wie. Klutnia dotyczy zakrzywiania czasoprzestrzeni.
wygra Patrycja gdyż jest prawdziwa a nie taka sztuczna jak Kaśka, to jest super babka z nikim się nie kłóciła, Kaśka ciągle chodziła naburmuszona jak jakaś ksieżniczka, grała na uczuciach widzów, swoje probleny mogła zostawić dla siebie a nie psuć atmosfery na wyspie. PATI IS THE BEST PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI PATI jestem z Tobą, Jeśli wygra Kaśka będzie to dowód jak łatwo można manipulować polskim społeczeństwem............. i to w jaki sposób........................ .............................. .............................. .... przez ładną buźkę
Zaraz bo juz czytalem ze caly czas cieszyla sie jak dziecko. Teraz chodzila naburmuszona. To w koncu jak bylo, bo sie gubicie w zeznaniach. "Grala na uczuciach widzow - problemy osobiste" czy "manipulowala polskim społeczeństwem przez ładną buźkę". Zdecyduj sie bo twoja wypowiedz nie trzyma sie KUPY. To teraz nie mozna miec wlasnego zycia - powinna milczec jak grob i nic o sobie nie mowic. Poza tym zabronione jest miec ladna buzie - powinna sobie zrobic dziare na czole, wtedy byla by wsam raz, super.
Generalnie to chyba masz problemy egzystencjalne, kotrych powiklaniami sa pomrocznosc jasna i zespol konwulsji wtornych. Wyluzuj bo sie nabawisz nerwoboli wiecznych a na dupie wyskocza ci pryszcze.
Paczek przestan jakie spoleczenstwo. No gadaj jakie spoleczenstwo ty kaczy wymiocie. Przeciez zwycisce wybiera 7 osob - to gdzie tu spoleczenstwo.
Poco te niepotrzebne nerwy przeciez wybiera wspaniala 7 zobaczymy jak zaglosowali. Moim zdaniem teraz powinni wybierac telewidzowie a nie ci tam no ale klamka zapadla teraz pozostalo nam tylko czekac do poniedzialku. mam nadzieje ze wygra Kaska. KASIU 3mam za ciebie!!!!!
Zaraz tam nerwy :D to tylko gra pozorow jak w polityce. Kto sie lubi ten sie czubi. :D Mam nadzieje.