To był (jest?) chyba najlepszy serial komediowy w historii.
Ostatnio telewizja Polsat miała zamiar go puścić, ale zamiast niego puścili denną Sabrinę.
Mam nadzieję, że jak Sabrina się skończy, to go wreszczie zaczną emitować.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Kto jest odpowiedzialny za tłumaczenia filmów, tytułów, dialogów itp. Czy tłumacze muszą to jakoś konsultować z producentami filmów? Bywa, że wymyślane są takie dziwaczne tłumaczenia tytułów filmów, albo niektórych dialogów, że głowa boli. Traci sie sporo z filmu, jeśli nie ogląda się go w oryginale. Czy ktoś coś wie...
więcej
Widziałem ten film chyba z 10 razy i za każdym razem odkrywałem w nim coś nowego. Wg mnie jeden z najlepszych filmów.
Co prawda gra aktorska nie była na światowym poziomie, ale mnie nie przeszkadzało to w oglądaniu.
Chyba do tego filmu nie trzeba zachęcać co prawda nie jest to "Psychoza" ale na pewno warte obejrzenia! Niestety nie ma(?) opisu filmu na filmwebie wiec jak ktos chce sie zapoznac z trescia filmu to zapraszam na moj blog.Pozdrawiam.
Niestety nie mogłam oglądać tego mini serialu, bo nie pasowała mi nigdy godzina emisji :( I dlatego mam prośbę - jeśli ktoś ma go na kompie albo wie czy w ogóle można go dostać na dvd czy vhs - niech napisze...
A do tych, którzy oglądali - jak Wam się podobało i jakie są Wasze wrażenia?
Jak myślicie czy BAR to fajny program czy nie ???
Moim zdaniem Bar VIP jest taki sam jak poprzednie beznadziejny
Ale jak wy sądzicie????????????????/
.............................. ........................
Szukam filmu dokumentalnego o latach 60tych.Tytuł Domino lub Domino's. Czy ktoś wie gdzie, co i jak.