Niestety przez wielu te kanały nie są odbierane ale dla tych którzy posiadają choć jeden z nich znalazłem kilka kuszących propozycji: dziś na TCM o 21:00 Jądro Ciemności na HBO o 22:30 (dla niewielkiej gromadki którzy nie widzieli) "Godziny". Użytkownikom C+ pozostaje szeroki wachlarz filmów jak Red dragon, Ciało czy...
więcej
przegięcie . Najleprzy przykład to wczorajszy wieczór a konkretnie film
"Sądna noc" .Mówie..obejże pamiętam że było fajne . Minęło 15 min pierwsza reklama trwała 10 minut (film zaczął się o 20 :40) .Potem godzina 21:10 kolejna 10 min reklama , 10 minut filmu i włąncza się bęben maszyny losującej i następuje losowanie...
Kino azjatyckie ma swoich wiernych fanów i te grono wciąż się powiększa. Ale w Polsce produkcje tego typu przechodzą bez wielkiego szumu i są mało dostępne. Bywają filmy, które są lepsze od produkcji Hollywoodzkich za bardzo przereklamowanych. Co o tym sądzicie? Więcej ciekawostek na moim blogu oraz blogu HE-MAN
Sorka, że podnoszę głos, ale narazie jest tylko 703 głosy a do końca miesiąca potrzeba minimum 2000 by była jakaś szansa, więc wpisujcie siebie i znajomych! Pozdr. (wszystkich ;))
Wściekły Byk - tvp1 w środę o 23:55
Kod dostępu - tvn w piątek o 20:10
Przylądek strachu - tvn w piątek o 22:15
Wróg publiczny - tvp1 w sobotę o 20:10
Dzień próby - tvn w sobotę o 22:05
Absolwent - tvp1 w niedzielę o 21:50
Obrona Łużyna - tvp1 w niedzielę o 23:40
Trochę sporo ale warto bo filmy są bardzo...
Dla wszystkich którzy niewidzieli ale rowniez dla tych co widzieli polecam film Martina Scorsese z genialna rolą Roberta De Niro, będzie w tvp1 w środę 6.10.2004 o godz. 23:55
Wow ja mam bzika na punkcie tego serialu!!!!A wy?? Nowa seria jest poprostu super!!!!!!!!!Lorelai z lukiem razem!!!! Yeah!! No i Rory z Dean !!!!!!!!!!!w lozku!!!!!!Wiecej nie trzeba mowic!!!Samo zdarzenie pokazuje nam!!!!!!!!!!!! A jesli jeszcze nie obejrzeliscie co o tym myslicie???????????????lol:-)
No musze powiedzieć, że najbliższy tydzień z telewizornią zapowiada się całkiem ciekawie, chociaż większośc to odgrzewane kotlety... dziś na TVNie o 20:10 film pod tytułem Jurassic Park (chyba nie trzeba pisać o czym), a o 20:40 na TVP 1 - Żyj i pozwól umrzeć (kolejny film o Jamesie Bondzie z Rogerem Moorem w roli...