19.10 leciał film " Men of Honor" z Cobą Goodingiem jr. i Robertem de Niro. Moim zdaniem film był..... Świetny, nawet nie przeszkadzała mi ilość reklam.... De Niro jak zawsze doskonały we wszystkim co robi( jestem pewna że Wermac się wypowie:), także Gooding pokazał klasę, film dobry , bo na faktach i z przesłaniem,...
więcejCzy ktoś się orientyje czy tvn póści dalsze częśći "Tajemnice Smallville" i w jakim czasie. Na razie muszę się zadowolić powtórkami na tvn 7 z czego bardzo się też cieszę, gdyż nie oglądałam pierwszych odcinków tego serialu.
Przynajmniej od kilku dni nie widzę żeby przybył chociaż jeden głos! Wczoraj i dzisiaj wpisała sie reszta moich znajomych ale to chyba wszyscy, jacy się wpisali od kilku dni! Pamiętajcie o tym, że potrzeba MINIMUM 2000 głosów do końca października!!!
Ludzie powiedzcie czy nie lepiej by było gdyby zamiast "Baru" czy innego badziewia przesiągnietego chamstwem i obłudą puscili film nawet nie najwyzszych lotów ale dobry... eh vanitas
W tą sobotę, czyli 9 października, oglądałem film Jeździec bez głowy. Chciałem go zobaczyć, bo tam grała Christinka Ricci. Ona tam grała śliczną blondyneczkę. Film mi się ogólnie podobał. A co wy o nim myślicie, i oczywiście o Christince.
Niestety przez wielu te kanały nie są odbierane ale dla tych którzy posiadają choć jeden z nich znalazłem kilka kuszących propozycji: dziś na TCM o 21:00 Jądro Ciemności na HBO o 22:30 (dla niewielkiej gromadki którzy nie widzieli) "Godziny". Użytkownikom C+ pozostaje szeroki wachlarz filmów jak Red dragon, Ciało czy...
więcej
przegięcie . Najleprzy przykład to wczorajszy wieczór a konkretnie film
"Sądna noc" .Mówie..obejże pamiętam że było fajne . Minęło 15 min pierwsza reklama trwała 10 minut (film zaczął się o 20 :40) .Potem godzina 21:10 kolejna 10 min reklama , 10 minut filmu i włąncza się bęben maszyny losującej i następuje losowanie...