Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Rogera Moore'a jako Bonda czy Jurassic Park 3; bo ja napewno Kiepskich :)

W przyszłym tygodniu we wtorek(TV 4) o 23 leci film Bachelor party "Wieczór Kawalerski" z Michaelem Dudikoffem i Tomem Hanksem a w srode powtórka o wcześniejszej poże film o 20 na TV 4 . A na polsacie o 20 45 Amerykański Ninja 2 w środe .
Dla wszystkich nie wieżących w Dudikoffa polecam umowe , kto wpisze się po...

Która była nadawana w rozkodowanym paśmie Canal+. Nie mam tego kanału i nie wiem czy kreskówka dalej tam jest. Szła w niedzielne ranki przez 3 minuty i w czołówce zwierzaki wyglądające troszkę jak misie firmy NICI szły jedne za drugimi i wpadały na siebie, siadały przed wielkim ekranem i oglądały film. Świetna muzyka....

więcej

Poszukuję nagranego na jakikolwiek nośnik (VHS, VCD, DVD itp.) filmu dokumentalnego "KOKSIARZE' z 2002 roku. Bardzo potrzebuję tego filmu. Osoby będące w posiadaniu tego obrazu proszę o kontakt mailowy: klawish@interia.pl bądź GG- 4483665

Z góry dziękuję!!!

którzy jada w ciemno do pracy, nie maja pewnosci ze cos znajda a potem spia w parkach.

Nie wiem jak wy, ale moja kuzynka zauwazylam ze lubi takie seriale, czy bajki ZIGZAPIE np. "Aparatka", "Lizzie Mcguire", "Dziewczyny i milosc". Dzieki niej zaczelam ogladac ZIGZAPA. Naciagnela mnie zebym z nia ogladnela Lizzie Mcguire no i .....spodobalo mi sie. Powiedzialam sobie ze jednak moge cos ogladac na...

Bar V , co za shit!!!!!!!

użytkownik usunięty

Ja pier....., co za gówna pokazują w tej telewizji, chyba juz nigdy nie włącze polsatu, ta stacja jest do banii, odgrzewa stare kotlety,weźcie a BAR to .........!!!!!!

Mój ranking to:
1. Potem
2. Mumio
3. Łowcy.B
4. Kabaret Moralnego Niepokoju
5. Grzegorz Halama Oklasky

super jest ta dziewczyna !!!!! LOVE !!

!!!!!!!!!!

VITO DO DUPY !!!!!!!!!!!!!!

To był (jest?) chyba najlepszy serial komediowy w historii.
Ostatnio telewizja Polsat miała zamiar go puścić, ale zamiast niego puścili denną Sabrinę.
Mam nadzieję, że jak Sabrina się skończy, to go wreszczie zaczną emitować.

Jakie jest wasze zdanie na ten temat?