Chciałbym się dowiedziec jakie są wasze opinie na temat fenomenalnych moim zdaniem filmow "Szeregowiec Ryan" "Wróg u bram" "Kompania Braci" "Gdy milkna dziala" z góry dziekuje i pozdrawiam
Lubicie ten serial? ja uważam że jest świetny ale ostatni odcinek skonczył sie głupio nie wiadomo co było dalej! cCy tvn wykupi dalsze odcinki i kiedy to zrobi????
Od 4 września będzie emitowana kolejna seria tego kultowego serialu. Co o tym myślicie? Ja uważam że to świetny pomysł :)
Ten serial jak dla mnie jest niesamowity !!! Ogladajac go mam ochote plakać , śmiac sie , rozmyslać , po prostu pobudza moje uczucia do okazania tego co czuje. Chcialbym poznac wasza opinie na temat tego serialu.Z góry dzekuje i pozdrawiam .
Uważam, ze jest niezwykle utalentowany, przystojny i ma to coś co sprawia, że mogę oglądać go godzinami. Każda grana przez niego rola jest świetna. Dlaczego nie dostał jeszcze Oskara??
Jeden z głosniejszych seriali ostatnich lat BOSTON PUBLIC jest historią kilku nauczycieli pracujących w liceum. Kazdy z tych nauczycieli ma wlasne problemy, zycie , przyjaciół i wrogów .Chciałbym poznac wasza opinie na temat tego serialu bo w moim mniemaniu jest to serial który znakomicie przekazuje historie i uczucia...
więcejZachęcam wszystkich do obejrzenia "Niebiańskich istot(stworzeń)" dziś w TVP 1 o godz. 23.10. Występują Kate Winslet i Melanie Lynskey. Reżyserem jest Peter Jackson.
Jakis czas temu w "Na dobre i na zle " pojawil sie Eryk ( na poczatku lezal w szpitalu po wypadku na basenie pozniej krecił troche bajerka z Ania- dziewczyna Tomka) . Napiszcie mi jak nazywal sie ten aktor :]
jutro na Ale Kino od ok.18 pod rzad Psychoza i Psychoza 2 ;) nie ogladalem czesci drugiej wiec na to juz sie slinie .
Bo jedynke oczywiscie wszyscy znamy i kochamy ;))