Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.W poniedziałki,czwartki i piątki o godzinie 13:05 stacja TVN emituje serial Najemnicy.Piszcie co o nim sądzicie.

No właśnie... około 23, nie pamiętam dokładnie. Jutro. hehe wreszcie :))))
pozdrawiam zapraszając

chwała TVP1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem że przewinęło się to już w postach (chociażby http://www.filmweb.pl/UWAGA%21 %21,Nie,przegapcie%21%21,temat ,Topic,id=258773 ale pewnie znowu ktoś zapomni, a o tym filmie nie wolno ;) ABSOLUTNIE! proszę wszsytcy do TV oglądać!
pozdrawiam

Ja nie wiem po co robia kolejna edycje bar?! ja juz prz 3 sie nudzilam!! A co do tego bar vip to dnoo.... Pierwsze edycje baru mnie ciekawily. Dajmy przyklad Big brother, on zrobil 3 edycje bo wiedzial ze 4 ludziom sie znudzi i nikt nie bedzie chcial ogladac wiec skonczyli na 3. Chodz i tak ostatnia byla troche...

jestem ciekawa czy ktoś oprócz mnie jest fanem tego głupawego (nie ma co ukrywać) serialu?? kto jest waszym ulubiona postacią Kate, Drew, MIMI, Lewis, Weak, czy Oswald??

Reality show w Ameryce i na całym świecie tak popularne i tak zróżnicowane w swej formie. W Polsce się dopiero rozwija,po spokojnych czasach "Big Brothera", lekkiej rywalizacji w parach w "Amazonkach" i "Gladiatorach", walce w pracy w pierwszych odc. "Baru" przyszedła czas na nowe nieco programy,w których chodzi o to...

więcej

Mam pytanie na temat filmu Zamarznięty Swiat (out oh the cold) z 1999 r.: mianowicei szukam utworu z tego filmu ; znam jedynie tytul :dance with me, ale nie znam wykonawcy.......jak ktos by wiedzial byl bym bardzo wdzieczny

Chciałbym się dowiedziec jakie są wasze opinie na temat fenomenalnych moim zdaniem filmow "Szeregowiec Ryan" "Wróg u bram" "Kompania Braci" "Gdy milkna dziala" z góry dziekuje i pozdrawiam

Lubicie ten serial? ja uważam że jest świetny ale ostatni odcinek skonczył sie głupio nie wiadomo co było dalej! cCy tvn wykupi dalsze odcinki i kiedy to zrobi????

Od 4 września będzie emitowana kolejna seria tego kultowego serialu. Co o tym myślicie? Ja uważam że to świetny pomysł :)