Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

skoro koleżanka wybrała temat "najprzystojnieszy aktor ....." moim obowiązkiem wydało sie zadać pytanie o podobnym brzmieniu lecz dotyczy płci pięknej. Zapraszam do dyskusji:)

może to trochę głupie pytanie, ale muszę się zapytać, bo nie mogę tego filmu przegapić. W dziale na filmwebie 'filmy w tv' jest napisane, że 31 sierpnia na jedynce będzie cube. nie wiem, skąd się wzięło 31 sierpnia, jak mamy dopiero początek miesiąca. Chciałabym się upewnić, że to nie jest błąd i pod koniec wakacji...

zasnelam wczoraj na filmie i od momentu, gdy bohaterka grana przez demi moore dowiedziala sie o smierci meza, nie wiem co sie dzialo dalej!!! moze mi ktos pomoc?

Poszukuję pewnego wyrazu z cytatu Stanisława Tyma oto ten cytat w miejscu 3 kropek powinien być wyraz
'Rano rzucam ... dlatego, że praktycznie rzecz biorąc ma walor świeżej parzonej herbaty'
Proszę pilnie o pomoc

Na kanale TV4 powraca serial DARK ANGEL. W niedziele (1 sierpnia) leciał pilot serialu. Dzisiaj leci 2 odcinek. Wyglada na to ze beda lecialy 3 odcinki tygodniowo !!!! W imieniu wszystkich fanow serialu DZIEKUJE STACJI TV4 za emisje tego serialu (wczesniej polsat nas bardzo rozczarowal). Zapraszam do wpisywania sie ......

więcej

Nadawali go parę lat temu w TVP. Młoda dziewczyna zostaje zatrudniona jako gosposia (czy może niania). W domu mieszka rodzina, m.in. trzech braci (wszyscy dorośli): tyran, zboczeniec i pustelnik.
Film jest dość stary (obstawiam lata 70), europejski (chyba hiszpański). Proszę o tytuł, nazwisko reżysera bądź któregoś z...

więcej

pamieta ktoś jeszcze czasy (nie tak zamierzchłe) kiedy to tvp1 w ostatnie soboty miesiąca emitowała filmy z bondem? zawsze na to czekalem.. i notowalem w kalendarzu:) ostatnia sobota miesiaca - james bond. puścili chyba wszystkie filmy (prócz tej "poza-seryjnej"), począwszy od dr no, aż po goldeneye, bo to była chyba...

więcej

Ostatnio (ostatni piątek 23.07 około 23-ciej) TVP program 2 wyemitował świetny film rzecz o 2 siostrach, z których jedna była ciężko chora. Muszę sprawdzić tytuł. Naprawdę cudowna konwencja, świetne pomysły scenarzysty i operatora. Rzadko zdarza się o przyzwoitej godzinie obejrzeć w TV dobry film. Proszę was podzielcie...

więcej

Poszukuje pewnego filmu, będzie to chyba prod. francuskiej, akcja dzieje się w noc sylwestrową 1999/2000 (w pewnym domu odbywa się impreza sylwestrowa, główny bohater odkrywa w toalecie w suficie nad muszlą klozetową przejśie do świata równoległego czy coś w tym stylu), film był emitowany na tvp 2, jeśli komuś się...

Sirodek lasu rzeka z jaskiniami po rzece płynie monstrualnych rozmiarów but, który w dodatku płonie. Chłopak z pożądania do głównej bohaterki (podobna do Dre Barrymore - ale to raczej nie ona) mający odjazd na punkcie religii katolickiej kaleczy się drutem kolczastym. Jest gorąco przez film przewijają się dziwne...