Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, wczoraj ogładalam film nie pamietam dokladnie czy to byl film box, film podobny do doktor Quenn . Mąź jest kowalem a zo a lekarka, staraja sie o dziecko i maja dziewczyne z domu dziecka. W dalszym wątku jest cos o akuszerce itd. Bije sie z myslami....

Poszukuje jakiegoś ciekawego serialu... Fajnie jak by było coś science-fiction albo fantasy. Oglądałem dużo i to bardzo dużo seriali wiec liczę na coś nowego albo mniej znanego...(jedno drugiego nie wyklucza)
Agenci TARCZY, ludzie jutra, agentka carter, teen wolf, the flash, arrow, heroes reborn, domgrozy, posłancy,...

więcej

Witam, jak w temacie, poszukuję serialu o nastolatkach. Wiem, że jest on produkcji brytyjskiej. Z góry dziękuję, za wszystkie pomysły :)

Szukam seriali, które mocno oddziaływują na moralność, skłaniają do refleksji i ogólnie poruszają wątki związane z psychologia.
Oglądałam black mirror

Siema, szukam odcinka gdzie All i Jefferson grają w pokera z jakimiś gangusami ;). Podeśle ktoś tytuł :D

Witam! Szukam tytułu anime, które oglądałem dobre kilka lat temu. Było dosyć ponure (chyba), głównym tematem była jakaś gra w którą grając umierałeś. Wydaje mi się że leciało na hyper tv ale przeszukałem całą listę i raczej nie zauważyłem podobnego anime. Proszę o pomoc :)

Powstaje nowy serial o Xenie kogo widzielibyście w roli Xeny proszę o propozycje

Dla mnie idealną Xeną byłaby Jaimie Alexander http://www.filmweb.pl/person/Jaimie+Alexander-520208

A wy macie swoje propozycje ?

Witam, mieszkam w USA i tu w tv polonijnej ogladam co sobote wloski serial "Trzy roze Ewy" - niestety jeszcze jeden albo dwa odcinki i koniec. Jezeli ktos widzial ten serial, to prosze zaproponowac mi cos w tym wlasnie stylu - milosc, zabojstwa, ezoteryka, tajne bractwa, zaszyfrowane obrazy, niewyjasnione zjawiska itp....

więcej

Właśnie minęło 15 lat XXI wieku. W temacie seriali mogę powiedzieć, że tylko jeden uznaję za arcydzieło sztuki telewizyjnej (10/10).

Mówiąc wprost: The Wire.

Trzy inne seriale z tego wieku uznałem za wybitne.

Black Mirror (każdy odcinek to inna historia);
Generation Kill ( pod względem psychologicznym...

Oglądałem ciekawy serial o Jadnowidzacej Wandze produkcji rosyjskiej, który chciałbym ocenić ale nie mogę go odszukać na filmweb