Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Powstaje nowy serial o Xenie kogo widzielibyście w roli Xeny proszę o propozycje

Dla mnie idealną Xeną byłaby Jaimie Alexander http://www.filmweb.pl/person/Jaimie+Alexander-520208

A wy macie swoje propozycje ?

Witam, mieszkam w USA i tu w tv polonijnej ogladam co sobote wloski serial "Trzy roze Ewy" - niestety jeszcze jeden albo dwa odcinki i koniec. Jezeli ktos widzial ten serial, to prosze zaproponowac mi cos w tym wlasnie stylu - milosc, zabojstwa, ezoteryka, tajne bractwa, zaszyfrowane obrazy, niewyjasnione zjawiska itp....

więcej

Właśnie minęło 15 lat XXI wieku. W temacie seriali mogę powiedzieć, że tylko jeden uznaję za arcydzieło sztuki telewizyjnej (10/10).

Mówiąc wprost: The Wire.

Trzy inne seriale z tego wieku uznałem za wybitne.

Black Mirror (każdy odcinek to inna historia);
Generation Kill ( pod względem psychologicznym...

Oglądałem ciekawy serial o Jadnowidzacej Wandze produkcji rosyjskiej, który chciałbym ocenić ale nie mogę go odszukać na filmweb

Sorry że tak chaotycznie. Ale było to pare lat temu w dodatku oglądałam od połowy filmu. Film był na comedy central więc to najprawdopodobniej komedia pewnie z elementami dramatu.
Na ccleciał kiedyś taki film o kobiecie, która była chyba kelnerką w jakimś barze. Wraz z facetem jechali gdzieś autem, potem mieli wypadek...

więcej

Witam,
Poszukuję starego serialu animowanego o tematyce science fiction. Pamiętam jeden odcinek gdzie grupka? ludzi przyleciała statkiem kosmicznym na dziwną planetę na której znajdowały się "potwory błotne" które miały jedno "oko" na czole i wydawały z siebie takie dziwne sygnały świetlne. Nie mam zielonego pojęcia...

więcej

użytkownik usunięty

Kto uważa że Polsat jest najgorszą stacją telewizyjną w Polsce niech się podpisze pod tym tematem.

Serial oglądałem z 15 lat temu. Normalny z aktorami nie animowany. Była tam załoga statku kosmicznego i ich przygody. Pilotem była kobieta, która pilotowała statek leżąc na brzuchu w ciasnej kabinie.

Poszukuje serialu akcji który leciał na tvn7 około 2 lata temu w godzinach 15-19. Nie pamiętam dokładnie. Był to serial o jednostce SWAT ale nie pamiętam nazwy głowie się i głowie i nie mogę sobie przypomnie. Był to w miarę nowy serial. Jeśli ktoś pamięta nazwę filmu to bardzo będę wdzięczny za pomoc.

Nowy rok zapowiada sie smakowicie pod wzgledem seriali. Juz w styczniu powracaja takie hity jak:
- Banshee z finalowym sezonem
- Shameless US
- The 100
- Z Archiwum X

Cztery konkretne tasiemce, a przeciez jest jeszcze grad nowosci, ktore wygladaja rownie obiecujaco! Oto kilka z nich:
- The Shannara...