Sorry że tak chaotycznie. Ale było to pare lat temu w dodatku oglądałam od połowy filmu. Film był na comedy central więc to najprawdopodobniej komedia pewnie z elementami dramatu.
Na ccleciał kiedyś taki film o kobiecie, która była chyba kelnerką w jakimś barze. Wraz z facetem jechali gdzieś autem, potem mieli wypadek...
Witam,
Poszukuję starego serialu animowanego o tematyce science fiction. Pamiętam jeden odcinek gdzie grupka? ludzi przyleciała statkiem kosmicznym na dziwną planetę na której znajdowały się "potwory błotne" które miały jedno "oko" na czole i wydawały z siebie takie dziwne sygnały świetlne. Nie mam zielonego pojęcia...
Serial oglądałem z 15 lat temu. Normalny z aktorami nie animowany. Była tam załoga statku kosmicznego i ich przygody. Pilotem była kobieta, która pilotowała statek leżąc na brzuchu w ciasnej kabinie.
Poszukuje serialu akcji który leciał na tvn7 około 2 lata temu w godzinach 15-19. Nie pamiętam dokładnie. Był to serial o jednostce SWAT ale nie pamiętam nazwy głowie się i głowie i nie mogę sobie przypomnie. Był to w miarę nowy serial. Jeśli ktoś pamięta nazwę filmu to bardzo będę wdzięczny za pomoc.
Nowy rok zapowiada sie smakowicie pod wzgledem seriali. Juz w styczniu powracaja takie hity jak:
- Banshee z finalowym sezonem
- Shameless US
- The 100
- Z Archiwum X
Cztery konkretne tasiemce, a przeciez jest jeszcze grad nowosci, ktore wygladaja rownie obiecujaco! Oto kilka z nich:
- The Shannara...
Ogladalam juz wszystkie z Lee Min Ho (omommom) kill me heal me , hearstrings , znacie moze jakies inne co smiesza i mozna na nich plakac ? Lubie tez jak chlopak z dramy udaje takiego twardziela , jest sarkastyczny a tak naprawde to mily chlopak ;3
W programie Jaka to melodia zostały przedstawione gwiazdy nowego serialu Bodo.
Pokazany został także filmik taki zwiastun serialu, poszukuje go ale nigdzie nie mogę znaleźć.
Jeżeli ktoś oglądał ten odcinek tutaj jego urywek...