Poproszę o pomoc! Kiedyś na zigzapie leciała bajka o takich trochę goblinopodobnych istotach, które miały kryształy (mam wrażenie, że były one w pępkach) w ciele. Niewiele z niego pamiętam, ale główne bohaterki nazywały się po różnych klejnotach, np. Topaz itp. Dziękuję z góry za odpowiedzi :)
Hej!
Wie ktoś jak nazywał się taki serial (Amerykański, z tego co wiem to nie spolszczony) ktorego akcja (przynajmniej na początku) rozgrywala się na terenie Projektu Manhattan (opracowywanie pierwszej bomby atomowej)?
Wojskowy wraz z żoną dostali wezwanie i musieli się tam udac... tak zaczyna się pierwszy odcinek.
Szukam kreskówkę o podniebnych wojownikach którzy latali jakimś wielkim statkiem . Poruszali sie tagrze motorami które latały. Zapamiętałem ze w jednym z odcinków próbowali polecieć w kosmos
Witam, poszukuje dwóch seriali, niestety nie wiele z nich pamiętam, oglądałam je jako dziecko w telewizji (jakieś 20lat temu)
1: rzecz działa się na pustyni, pod jej powierzchnią w tunelach żyły pewne szczupłe wysokie istoty być może kosmici, lub to ludzie byli właśnie na ich planecie? Pamiętam że nie mówili ale był...
Coś w klimatach spartakusa, gry o tron, jakiegoś sredniowiecza piratów że akcja grana jest w dawnych czasach....
I ja też poszukuję serialu :D Szukam czegoś, gdzie główny bohater byłby podobny do Harveya Spectera (Suits) lub Neala Caffreya (White Collar). Czyli utalentowany, jednak zarozumiały i pewny siebie kobieciarz. Bądź czegoś na styl tych seriali :)
Czy nie uważacie, że lepiej byłoby oceniać sezony seriali osobno, a nie całościowo? Szczególnie ułatwiłoby to ocenianie aktualnych seriali
Dużo widziałem, więc teraz ciężko mi coś dobrego dla siebie znaleźć.
Poszukuję serialu kryminalno-sensacyjno-dramatycznego lub czegoś w tym stylu.
Ogólnie to chciałbym jakieś solidne męskie kino, które pozwoli oderwać się od codzienności. Nie musi być w 100% logiczne itd.
Coś w stylu Banshee, Ray Donovan, Dexter,...