Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam serialu o produkcji i konstruowaniu samolotu Avro CF-105 Arrow. Był to chyba 4 - 5 odcinkowy fabularyzowany serial o tym kanadyjskim samolocie. Serial opowiada o budowie naddźwiękowego kanadyjskiego myśliwca w latach 50-tch, który wyprzedzał swoje czasy.

Projekt został anulowany, a w ostatnim odcinku...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dwóch policjantów (jeden afroamerykanin, któryś z chorobą serca?, znika w 2-gim, ostatnim sezonie) współpracuje z więźniami, którym za każdego złapanego przestępcę skracają odsiadkę. Jeden z nich to psychiatra, sprzedawał leki na boku, zginęła nastolatka. Była tam też więźniarka, która ma mała córkę?, wysoka, ciemne...

więcej

Hej,
szukam serialu emitowanego myślę około roku 2005 opowiada o przygodach 3 dziewczyn mieszkających w "betonowym szybie" pod ziemią pełnym tuneli. Serial z tego co pamiętam był postapo. Niestety to wszystko co pamiętam nic więcej myślę że jest to w jakimś rodzaju unikatowe więc ktoś kto zna tytuł od razu się...

Poproszę o pomoc! Kiedyś na zigzapie leciała bajka o takich trochę goblinopodobnych istotach, które miały kryształy (mam wrażenie, że były one w pępkach) w ciele. Niewiele z niego pamiętam, ale główne bohaterki nazywały się po różnych klejnotach, np. Topaz itp. Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Hej!
Wie ktoś jak nazywał się taki serial (Amerykański, z tego co wiem to nie spolszczony) ktorego akcja (przynajmniej na początku) rozgrywala się na terenie Projektu Manhattan (opracowywanie pierwszej bomby atomowej)?
Wojskowy wraz z żoną dostali wezwanie i musieli się tam udac... tak zaczyna się pierwszy odcinek.

Szukam kreskówkę o podniebnych wojownikach którzy latali jakimś wielkim statkiem . Poruszali sie tagrze motorami które latały. Zapamiętałem ze w jednym z odcinków próbowali polecieć w kosmos

Witam, poszukuje dwóch seriali, niestety nie wiele z nich pamiętam, oglądałam je jako dziecko w telewizji (jakieś 20lat temu)
1: rzecz działa się na pustyni, pod jej powierzchnią w tunelach żyły pewne szczupłe wysokie istoty być może kosmici, lub to ludzie byli właśnie na ich planecie? Pamiętam że nie mówili ale był...

więcej

Gdzie w Internecie można zobaczyć ceremonię wręczenia Złotych Globów z tłumaczeniem?

Coś w klimatach spartakusa, gry o tron, jakiegoś sredniowiecza piratów że akcja grana jest w dawnych czasach....