Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamietam kiedy go oglądalam ani co, jednak chciałabym sie dowiedzieć. Chyba go oglądalam na tvn.
- facet porywa kobiety zabija je w furgometce zmusza je tam by jego błagały
- jedna z ofiar uciekła
- jeszcze o ile pamietam ktoś zabił kobiete i ciało zostawił na ulicy był czarnoskóry prawdodobnie naśladował...

Smutne jest to że chcą poprawiać coś co wyszło bardzo dobrze http://stopklatka.pl/news/scenarzystka-breaking-bad-pracuje-nad-nowa-ania-z-ziel onego-wzgorza
Ania jest tylko jednak i takk pozostanie, już raz wzięli się za ponowną ekranizacje i wyszło to ,,arcydzieło ''...

Od jakiegoś czasu chodzi mi po gowie taki serial z dziecinstwa emitowany w latach 90 w telewizji publicznej. Odcinki były bardzo krótkie. Serial był o takim chłopcu w okularrach (ok 14-15lat), co po powrocie do domu opowiadał mamie co się działo w szkole (koledzy, nauczyciele, tematy na lekcjach). Odcinek trwał kilka...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W złym dziale założyłem temat, widzę to, można go usunąć. Tak czy siak:
Degrassi: Next Class to reboot serii, powinien być oddzielony na filmwebie tak jak na imdb: http://www.imdb.com/title/tt5320160/
Tymczasem jest dodany jako 15 sezon Degrassi: Nowe pokolenie

Witam szukam serialu o produkcji i konstruowaniu samolotu Avro CF-105 Arrow. Był to chyba 4 - 5 odcinkowy fabularyzowany serial o tym kanadyjskim samolocie. Serial opowiada o budowie naddźwiękowego kanadyjskiego myśliwca w latach 50-tch, który wyprzedzał swoje czasy.

Projekt został anulowany, a w ostatnim odcinku...

Dwóch policjantów (jeden afroamerykanin, któryś z chorobą serca?, znika w 2-gim, ostatnim sezonie) współpracuje z więźniami, którym za każdego złapanego przestępcę skracają odsiadkę. Jeden z nich to psychiatra, sprzedawał leki na boku, zginęła nastolatka. Była tam też więźniarka, która ma mała córkę?, wysoka, ciemne...

więcej

Hej,
szukam serialu emitowanego myślę około roku 2005 opowiada o przygodach 3 dziewczyn mieszkających w "betonowym szybie" pod ziemią pełnym tuneli. Serial z tego co pamiętam był postapo. Niestety to wszystko co pamiętam nic więcej myślę że jest to w jakimś rodzaju unikatowe więc ktoś kto zna tytuł od razu się...