Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Kiedy Nickoloedeon pojawił się na kanale Fantastic w 1999r. pokazywał takie krótkie filmiki między swoimi serialami o takim facecie, który ciągle miał pecha. Pamiętam, że miał pieniążek do budki telefonicznej by zadzwonić, ale stali tam też jacyś inni ludzie i chyba musiał im go dać (?).

2. Pamięta ktoś...

szukam tytułu w ktorej kobieta prezentuje interesujce miejsca na swiecie pod katem erotyki. widzialem jeden odcinek ktory prezentowal bodaj toronto. w polskiej tv raczej nigdziez to nie lecialo ale moze ktos cos kojarrzy?

Witam.
Jak w temacie szukam pewnego serialu, którego zwiastun widziałem jakiś czas temu. W całym zwiastunie widać było tylko jakąś polane, a lewa i prawa strona były zalesione. W całym zwiastunie słychać było tylko wystrzały z karabinu, a zobaczyć można były błyski wystrzałów z jednej strony. O ile dobrze pamiętam to...

więcej

Na forum nie znalazłem żadnych informacji odnośnie nowego serialu HBO pakt, pierwszy raz przeczytałem o nim na: http://www.kreatywna.pl/kultura/seriale/zapowiada-sie-dobry-serial-czyli-o-nowym -thrillerze-hbo/ zapowiada się bardzo obiecująco co sądzicie o tej nowej produkcji ?

Szukam seriali o przetrwaniu. Cos typu The Walking Dead, The 100 czy Wrogie Niebo

W tej chwili oglądam.

The walking Dead
The Vampire Diaires
The originals
Supernatural
Once upon a time
Piekna i bestie
Sleepy Hollow
Arrow
Salem
znam również Gra o tron ...
Poszukuje Dobrych seriali coś podobnego do tych , z dobrym klimatem , z odrobiną miłości romansu , akcji , dramatu , horroru ,...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pewnie było parę filmów z takim motywem, pomoże ktoś? :)

..to tyle co pamietam, wczesne lata 90te, kino familijne, rzecz się działa na statku kosmicznym, któy gdzieś leciał i leciał i tak przez cały serial. Głownie młodzi bohaterowie, i nie był to star trek. Aktor grający głownego bohatera był bardzo podobny do Matthiew Broderica

Czy ktos pamieta ten serial nadawany w cyklu Kino Bez Rodzicow w 1996 roku? O czym on byl? Kto w nim gral?