Film o mieście które przenosił się w czasie uciekając przed robotami albo cyborgami o nazwie jentiki walczą z nimi w czasie walk tracą jeden filar nośny muszą zbudować kopiec
Krótko i na temat. Dopiero zaczynam zabawę z filmikami :) https://www.youtube.com/watch?v=VE2n89NJ0VQ
Który by zawierał następujące gatunki:
-trochę obyczajowy
-trochę komediowy
-trochę dramatu
-trochę kryminału
Tylko proszę nie podawajcie mi Gotowych na wszystko i Devious Maids bo te seriale już oglądałam. Nie szukam serialu podobnego do tych :)
Jak w temacie, widziałem tydz. temu reklamówkę serialu w którym głównym bohaterem jest jakiś policjant który wszedł w jakiś pakt z wampirem żeby coś tam coś tam... z tego co pamiętam ten wampir był dość wielki i łysy w czarnym płaszczu a policjant miał włosy do ramion(brunet) i 4-dniowy zarost, może wydawać się...
W nowej ramówce TVP1 w poniedziałki mają lecieć westerny (wymiennie z filmami wojennymi).
Ciekaw jestem, czy Was to cieszy? I co myślicie o tym specyficznym gatunku filmowym - podobno już wymarłym.
Od razu zaznaczę, że mój stosunek do nich jest mieszany. Zwykły, klasyczny western mnie nuży. Może poza paroma...