Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu fabularnego w jakimkolwiek formacie (czy to procedural czy jego przeciwieństwo) który prezentowałby policję/prokuraturę/sąd w jednoznacznie złym świetle. Taki gdzie poruszano by problem wrabiania ludzi (ale nie winnych którzy zatarli ślady lecz przypadkowych z lenistwa), współdziałania policji z mafią...

więcej

Witajcie, tak jak w tytule, szukam serialu prezentującego mocniejszą/cięższą atmosferę. Takiego, w którym uśmiercanie bohaterów jest zjawiskiem dosyć częstym. Serialu, który z odcinka na odcinek wciąga jeszcze mocniej i nie łatwo jest o nim zapomnieć. Dla mnie najlepszym przykładem takiego serialu jest Breaking Bad....

więcej

Witam,

Pamieta ktos moze tytul programo motoryzacyjnego z lat 80 w ktorego czolowce byly takie animowane dystrybutory i jeden chyba sobie w glowe strzelal.

Szukam serialu do obejrzenia, w którym byłoby kilkoro głównych bohaterów, najlepiej grupa przyjaciół zamiast pary lub rodziny z dziećmi (jak w Przyjaciołach lub Teorii wielkiego podrywu), najchętniej młodych, ale nie nastolatków :) Czegoś przyjemnego i w miarę zabawnego, żeby można się było odprężyć przez 20 minut (bo...

więcej

Witam! Ostatnio chodzi mi po głowie taka wizja serialu bądz filmu ale pamiętam tylko jeden motyw, że bohaterowie bo wydaje mi się, że byli to młodzi ludzie, mieli wszczepiony na skórze za uchem jakiś microchip albo coś równie kosmicznego, dzięki czemu potrafili różne cuda. I coś mi się kojaży, że w jakiejś scenie ktoś...

więcej

Witam,
Szukam serialu gdzie, jakiś mężczyzna wchodzi do rożnych wiezieni i siedzi tam 12 godzin z grupa grypserów (?). Nie mam pojęcia kiedy serial jest emitowany i gdzie, słyszałem o nim od znajomego.

Pierwszy był niemiecki i opowiadał o przygodach rodziny: matki z nastoletnią córką i 8 letnim, uzdolnionym? synem oraz jej mężem, turkiem z synem i córką z poprzedniego małżeństwa. Pamiętam tylko 2 sceny: Córka1 dowiedziała się, że Córka2 nigdy się jeszcze nie całowała, więc zmusiła ją do pocałunku, który przerwała...

więcej

Witam, właśnie zbliżam się ku końcowi mojej przygody z The Wire, Więc poszukuję kolejnych doznań filmowych. Jak możecie przeczytać w tytule moje doświadczenie związane z serialami są bardzo ubogie. Chcę jak najszybciej nadrobić zaległości i poszukuję kolejnej perełki, która tak jak wyżej wymienione seriale sprawi że...

więcej

Hej , przedstawiam wam darmową telewizję internetową na żywo.

FrikoTv tk

Oglądanie polskiej telewizji jest w 100 % darmowe !
Wejdź na frikotv , wybierz kanał tv i po prostu oglądaj za darmo !

Darmowa TV Online - Frikotv tk

Dość stara,z czasów mojego dzieciństwa (rocznik 95),pamiętam tylko,że był w niej dziadek mieszkający w drzewie,który łapał motyle