Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem, że nie powinienem tego posta stawiać dzisiaj, ale wczoraj zapomniałem. Oto w dniu 21 Września 2001 w na samym początku "Faktów" na TVN o godz. 19.00 zapowiadano o czym będzie. I kiedy Lis mówił o winnych zamachu na WTC, pokazano zdjęcie ... Leszka Millera. Myślę, że to była pomyłka, chociaż kto ich tam wie. Nie...

więcej

Szukam jakiegoś serialu komediowego, ale takiego, który nie jest zwykłym sitcomem, tylko ma "poważną" fabułę, opowiada o codziennych problemach ludzi.
Czyli takie, gdzie oprócz scen komediowych będą i wzruszające, ale i też poruszające momenty.
Jak na razie znam dwa takie seriale:
-Jak poznałem waszą matkę (od...

Z lat 60-tych lub 70-tych. Był to wywiad z więźniem, chyba oszustem, przebranym za brodatego Żyda. Oglądałem kiedyś w tv.

szukam filmu nie kojarze zbytnio aktorów którzy tam grali, pamiętam tylko fragment jak jakiś duch pirata bał się jakiś stworków które nazywał je snorki czy coś w po dobie, że go zabiorą. był też głowny bohater który miał właśnie rozwiązac zagadke a ten duch miał mu pomagać

Witam. Nie mogę sobie przypomnieć co to był za serial tv. To był taki fabularyzowany serial popularno naukowy, każdy odcinek był osobną historią.
Fabuła była mniej więcej taka:
Grupa ludzi miała jakieś wizje, które powodowały że robili jakieś rysunki techniczne albo pisali równania matematyczne. Potem okazało się że...

więcej

Był emitowany w tv i mało co pamiętam z niego ale wiem że na koniec kapitan miał ściętą głowę i by uratować załogę musiał przebiec bez głowy obok załogi by ułaskawić tych których minie

Pamiętacie te psychodeliczne opowiastki w ciemnym sklepie z zabawkami?
http://www.youtube.com/watch?v=miXUcGbn-aU
Ja pamiętam. ta bajka ukształtowała moją melancholiczna naturę, dlatego lubię ją wspominać.
Dziwne, że pamiętam początek tej bajki, jakoby dziewczynka z parasolką w jakiejś sukni suneła rynkiem i
wchodziła...

więcej

theszatanx 11 minut temu

Nie odczytuje mi laptop pamieć przenośnej - portable usb 3.0 hard drive i nawet nie odczytuje czytniku do karty pamięci
A co dziwne wcześniej normalnie bez problemu było, oglądałem filmy itp
A teraz pisze że sterowników nie posiada

Ale jakich ? Skąd je mam niby pobrać ?
Bardzo z...

Poszukuje serialu w którym bohater lub bohaterzy wyróżniają się nadzwyczajną inteligencją lub j.w. umiejętnością dedukcji i analizy
Cos jak dr.House, Sherlock, Forever

Hej szukam serialu o gejach. Z gory dziekuje za mile odpowiedzi :)