Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak mam dodac serial, ktorego nie ma w katalogu FILMWEBU???? Ja wiem o jego istnieniu a tu w portalu nic nie ma. Proszę o pomoc!!

Na jaki film najlepiej udać się do kina? Pomóżcie mi bo nie wiem na co pojechać. Chciałabym na komedie polską.

prosze o pomoc muj email:tomas2424@go2.pl

Sprawdźcie to:

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/Mysle,ze,jestem,do,niej,podobna,temat,Topic,id=445633 [www.filmweb.pl/Mysle,ze...]

jak się tu nie śmiać z Madziary???

W tym roku mija 40 lat od powstania serialu "Czterej pancerni i pies". Ukazała się ciekawa książka pt. "Czterej pancerni i pies - przewodnik po serialu i okolicach" autorstwa Marka Łazarza. Moim skromnym wkładem w obchody niech będzie strona ineternetowa www.muzeumczterechpancernych.p l na której prezentuję...

chodzi mi o tytuł piosenki z reklamy nike, w której piłkarze Brazylii żonglują piłką w szatni

Który z podanych seriali uważacie za najlepszy i dlaczego?

1. W 11 - wydział śledczy
2. Sędzia Anna Maria Wesołowska
3. Magda M.
4. Sąsiedzi
5. M jak Miłość
6. Pierwsza Miłość
7. Bulionerzy
8. Detektywi
9. Święta Wojna
10. Daleko od noszy
11. Barwy Grzechu

Na forum bardzo często pojawia się powyższy temat, więc ja korzystając z okazji też go zapodam. Chodzi mi o tytuł filmu (nie wiem czy to przypadkiem nie był serial) emitowanego już chyba ze 14 lat temu. Opowiadał on o chłopcu (bodajże sierocie) i o jego opiekunce (niezbyt sympatycznej). Chłopak ten bardzo lubił chodzić...

więcej

kiedyś lubiłam "m jak miłość" teraz tego nie lubie, bo stało strasznie nudne! fajnym serialem są "kamienie śmierci" ujdzie jeszcze niania i "kryminalni" ale naj naj naj lepszym są "zagubieni"

Jaki jest Wasz ulubiony i nielubiany aktor ??