Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dawid i Goliat

użytkownik usunięty

W poniedziałek wieczorem prawdziwy pojedynek filmowy. "Za kilka dolarów więcej" (TVP1) kontra "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" (Polsat). Co wybieracie spaghetti western Sergio Leone z nieśmiertelnym Clintem Eastwoodem i niesamowitym Lee Van Cleefem czy awanturniczą, piracką opowieść z genialną rolą Jana...

Dlaczego oglądacie MjM co w nim jest takiego ,że przyciąga prawie 11 mln. ludzi?? Czego nie ma Na Wspólnej czy Klan co ma M jak miłośc?

Hej ludziska jeśli ktos z Was ma na DVD Rodzinę Soprano (ta seria co była ostatnio na TVN) to może ktoś z Was sprawdzić piosenke (jej tytuł) na końcowych napisach 12-ego odcinka? Z góry dzięki i opdiszcie mi na blogu

...z niecierpliwością czekaliśmy na ten serial...a tu po 5 minutach nam ręce opadły...jak można takie głupoty pokazywać???...ten serial obraża całą społeczność strażacką...takich głupot telewizja to już dawno nie nagrała...ciekawe gdzie się pracuje w taki sposób jak to jest przedstawione...i te ambitne wypowiedzi...

nike robi najlepsze reklamy ,a nike women to ich najlepsze dzieło super muzyka grupy chemical brothers i choreografia Jamie'go King'a. To Jest TO. :):):)

nie wie ktos kto spiewa piosenke z najnowszej reklamy rimmela - tuszu do rzes z gory dzieki...

"Bulionerzy"-dobry film

użytkownik usunięty

to nie jest komedia- to raczej film psychologiczny. Mi sie spodobal.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Już niedługo rozdanie filmowych nagród mtv. W związku z tym ciekawa jestem co sądzicie o tegorocznych kategoriach, nominowanych i całej imprezie.
Oto link:
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/ma06/#/ontv/movieawards/ma06/ [www.mtv.com/ontv/moviea...]

Ostatni bardzo wciągnął mnie świat seriali. Może was też. Jeżeli chcieli byście podyskutować na temat seriali serdecznie zapraszam na swój blog.