obilo mi się o uszy ze w ten weekend kanal HBO ma być odkodowany, ale szukam i szukam i znaleść nie moge. to prawda? słyszał ktoś coś o tym . jak wiecie to pisać. pozdro
Tam taki miś był i on się nazywał PAPATEK albo KUBUś już sam nie wiem ale fajny to był film i miś też i ten miś bardzo ale to bardzo lubiał miodek i byli jego jacyś przyjaciele no wiecie i las był i wogóle ubaw po pachy jak znacie to pomóżcie bo sie chyba zastrzele PROSZE PLIS PLIS PLIS
... bo poszli oglądać RZYM i TROY... ale wrócą jak Achilles zabije Hectora, bo dalej nie ma po co oglądać... no chyba, że dla Sean'a Bean :)
be bana! :]
dian-dian
No no no! Polsat się postarał, USA jesczez sie nie zakończyła druga seria a u nas już będzie :D Och, jestem bardzo zniecierpliwiony, bo serial the best :D
Moze ktos z was pamieta jak nazywał sie pewien serial?Leciał na polsacie dobre pare lat temu,był o rozbitkach którzy znalezni sie na bezludnej wyspie,przynajmiej oni tak mysleli bo obserwował ich tajemniczy gosc poprzez porozmieszczane na wyspie kamery.To był chyba kapitan nemo ale tytuł był chyba inny.
W piątek ma na Polsacie lecieć ten film. Czy ktoś z Was kojarzy jak nazywa się utwór z polsatowskiej reklamówki tego filmu? Byłbym wdzięczny za (p)odpowiedź :)
Mam prośbę. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu pewnego serialu komediowego, który leciał kiedyś u nas w TV. Opowiadał on o przygodach trzydziestokilkuletniej kobiety, która niedawno rozstała (rozwiodła) się z mężem i teraz mieszka w holelu (pamiętam że miała czarne kręcone włosy). W tym hotelu pracuje młody chłopak, z...
więcej