W ubiegłym roku oglądałam ciekawy film na Europa-Europa, nie pamiętam jakiej produkcji, możliwe, że brytyjskiej ale nie na 100%. Zaczynał się w momencie, gdy para narzeczonych przyjechała zobaczyć mały, wiejski kościółek, w którym planowali wziąć ślub. Spotkali się z księdzem, potem chyba wrócili. I w końcu był ten...
Zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki z najnowszej reklamy nokii (73xx, czy coś podobnego) gdzie z komórki kobiety wychodzą różne złote wzory, a na końcu pokazują trzy modele nokii, które świecą jasnym światłem z tymi włąśnie wzorami. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo na www.reklamy.tv tego nie ma.
Wszystko zaczyna się zaraz po powrocie z budy. Skok na fotel i cyk, już oglądamy. W czasie jedzenia, „odrabiania lekcji”, cały czas nam towarzyszy, zastępuje odpoczynek, zabawę, naukę i życie - telewizja.
Najczęściej zupełnie nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak wiele czasu spędzamy przed szklanym...
nie wiem czy zauwazyliscie, ale ok kilku ładnych tygodni po północy TV1 puszcze co niedziele cudowne stare czeskie filmy, czy ktos je ogląda oprócz mnie? ;)
Zapomnieliście chyba tylko o kimś takim jak Olga Lipińska.Porównując jej twórczość i dzisiejsze kabarety a jednak nic im nie ujmując można w tym momencie śmiało powiedzieć.To wszystko już było