Cześć ludzie! Jestem wielbicielem S A W, wiecie że reżyser zrobił kilka pułapek dla oglądaczy? Moglibyśmy pogadać o nich! ZAPRASZAM
kate zaczoł sie podabać sawyer i już chyba niebedzie ukochanej pare kate i jacka.a jack zajmnie sie chyba ana lucia.jak myślicie?????????????????
Ja osobiście bardzo go lubię, Plebania jest fajna, może nie rewelacyjna ale gra tam Dorotka Nowakowska (Wala) a ja ją uwielbiam...napewno wolę ten serial od M jak miłość, którego osobiscie nie znosze i uważam za nudny i bez pomysłu.
Widziałam tylko 2 odcinki, kiedyś i zastanawiam się co w nim jest takiego, że ma tak wiele fanów. Przyznaję, że szczególnie wontek z tymi liczbami mnie zaciekawił, ale czy jest coś jeszcze co wam się podoba? Bardzo jestem ciekawa :)
W związku z żałobą narodową, w TV puszczane są filmy zamiast różnych programow, niektóre filmy są zapowiadane ale przed emisją albo jak nie siedze przed telewizorem :P może FILMWEB wykombinowałby coś, żeby zrobił program przynajmniej na jutro(środe). Przez te zmiany nie obejżałem "Wielki Błękit" z Jeanem Reno!!!...
Czy ktos moze pamieta pewien serial komediowy produkcji amerykanskiej zdaje sie. Emitowany pod koniec lat 90 w ktorejs z polskich telewizji. Tytul jego to podobno "Moje trzy córki" ale pod takim tytulem nic nie moglem znalesc. Jesli ktos wie o co chodzi to prosze o jakas odpowiedz. Dzieki.
Czy nie pamiętacie może tytułu takiego serialu można by powiezieć kryminalnego który leciał parę lat temu w TVP2 czyba w czwartki jeśli się nie mle, akcja była umiejscowiona w średnioieczu a głównym bohaterem był mnich z jakiegoś zakonu. Pamiętam jeszcze tylko że gdy leciały napisy końcowe to widać było palącą się...
nie widzę nigdzie takiego tematu, jak jest to wybaczcie :P
a więc oglądacie "LOSTa"?
Ja oglądam i uwielbiam ten serial :D mój ulubiony hehe ;P
Kogo najbardziej lubicie?
Ja chyba najbardziej lubię...hmmmm Locka, Charliego, Claire, w sumie prawie wszystkich
Kogo nie lubicie? :P
nie lubię za bardzo Sawyera...
i...