Nie wiem czemu od zawsze sie zachwycaja Robertem skoro od wielu lat nie pokazal nic ciekawego w zasadzie wybitnym filmem jest tylko Taksówkarz.
Łowca Jeleni jest chszanionym nudziarskim filmem z dłuzyznami i raczej jest to film fantastyczny a nie o wojnie ( a de Niro nie pokazał w nim nic nowego).Co do niby dobrego...
Wypowiadam sie subiektywnie, ale juz nie mogę tego wytrzymać. Owszem widzialam tylko jeden odcinek Lost ,wiec pewnie nie mam prawa oceniac serialu. Moze i jest dobry, mnie do gustu nie przypadl. Ale czy to nie jest przesada, ze do jakiej gazety nie zajrzę to wszedzie LOST, w Wawie co drugi tramwaj albo autobus...
Sądzę, że conajmniej trzy nagrody wpadły do zasłużonych rąk: do Dody, Szymona Majewskiego, oraz "W11 Wydziału śledczego". Bardzo mi się podobały ich wystąpienia. "M jak miłość"- to już normalka, że dostają nagrodę. Jakby się uwzięli cięgle im dają. Na szczęście za rok nie startują do Telekamer. Oprócz tego fajnie, że...
więcejwitam. Czy ktoś może wie jak jest tytuł filmu, który TVN puscilo w sobote wieczorem, o ile dobrze pamietam. Historia kilkunastoletniego chłopca, który lubił balet.
mam pytanie: podczas wyborów miss world 2005, był występ chłopaka, który jest debiutantem i był we francuskim idolu. Śpiewał tam ładną piosenkę, nazywa się gregori marshall (nie wiem jak się to pisze), to brunet. Czy ktoś wie jak nazywa się ta piosenka, którą wtedy śpiewał, albo skąd można ją sciagnąć?? Mam nadzieję,...
więcejwitam. czy ktos zna wykonawce piosenki z reklamy witamin VIGOR COMPLET. Jest to jedna z nowszych reklam, wiec mam nadzieje, ze wiecie o jaka chodzi.
Witam, gdy byłem dość mały oglądałem w TV z rodzicami horror. NIe pamiętam zbyt dużo szczegółów ale mam nadzieję że to co zapamiętałem wystarczy. Nie pamiętam gdzie działa sięakcja filmu ale pamiętam że było tam lato (nie wiem czy lato ale było ciepło:) ) Pamiętam 2 domy, w 1 mieszkała rodzina: ojciec, matka, i jakieś...
więcej...dlaczego w TV są ciągle powtórki,tak filmów jak i seriali,kto układa ramówki w stacjach.Może stacje telewizyjne chcą nas zniechęcić do siebie a może chcą żebyśmy przeżucili się na czytanie książek i dzięki temu łykneli troche kultury?
Czy może ktoś mi wytłumaczyć, w jaki sposób dodać materiały do filmweb? Ludzie w jakiś sposób zdobywają punkty, ja nie mam pojęcia jak! Tak bardzo mi na tym nie zależy, ale poiadam masę ciekawych zdjęć, grafik (własnego autorstwa), chciałbym się tym podzielić. Kilkadziesiąt ciekawie, "artystycznie" ukazanych scen z...
proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułu serialu angielskiego, emitowanego na TVP3 jakies 4-5 lat temu. serial składał się z kilku nastu równolegle dziejacych się śmiesznych historyjek. Był tam arystokrata(homoseksualista) ktory przymilal sie do swojego służącego. Było 2gości sprzedających garnitury (powtarzali non stop...
więcej