Szukam tutułu serialu, który kiedyś leciał na Polsacie. Serial był o wamirach, ale różnił się od innych podobnych seriali tym, że wampiry były podzielone na klany i miały swoich przywódców.
Czekałam na to wydanie od okoła dwóch lat, kiedy po raz pierwszy przeczytałam na www.wladca-pierscieni.pl, że możliwe jest wydanie całej muzyki z całej Trylogii na 9 płytach. Mniej więcej dwa lata później przeczytałam na www.filmmusic.pl, że zostanie wydana muzyka z Drużyny... (trzy płyty audio + płyta dvd). Na...
Uważam, że jest kapitalny i powinien trafić do jak najszerszego grona widzów. Ma niebywały klimat, znakomitą fabułe i niesamowity urok. Clint Eastwood i Kevin Costner już się o to postarali...
POLECAM I POZDRAWIAM
Cowboy Bebop w TV Kultura o 23:45 w piątki. Jedno z najlepszych według mnie anim. Dziś cudowny odcinek: "Toys in the attic"
A ALE Kino oferuje nam baaaaardzo stary, fantastyczny fim z 1927 roku pt. "Metropolis"
Oglądajcie i smakujcie!
Nie wiem czemu od zawsze sie zachwycaja Robertem skoro od wielu lat nie pokazal nic ciekawego w zasadzie wybitnym filmem jest tylko Taksówkarz.
Łowca Jeleni jest chszanionym nudziarskim filmem z dłuzyznami i raczej jest to film fantastyczny a nie o wojnie ( a de Niro nie pokazał w nim nic nowego).Co do niby dobrego...
Wypowiadam sie subiektywnie, ale juz nie mogę tego wytrzymać. Owszem widzialam tylko jeden odcinek Lost ,wiec pewnie nie mam prawa oceniac serialu. Moze i jest dobry, mnie do gustu nie przypadl. Ale czy to nie jest przesada, ze do jakiej gazety nie zajrzę to wszedzie LOST, w Wawie co drugi tramwaj albo autobus...
Sądzę, że conajmniej trzy nagrody wpadły do zasłużonych rąk: do Dody, Szymona Majewskiego, oraz "W11 Wydziału śledczego". Bardzo mi się podobały ich wystąpienia. "M jak miłość"- to już normalka, że dostają nagrodę. Jakby się uwzięli cięgle im dają. Na szczęście za rok nie startują do Telekamer. Oprócz tego fajnie, że...
więcej