Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

już 31 stycznia pzonamy liste nominowanych, więc teraz urządżmy spekulacje na ten temat. Jaka jest wasza piątka - najlepszy film,rezyser, aktor, aktorka, aktor i aktorka drugoplanowi?? Zobaczymy czy Akademia ma podobne gusta:)

Moja wersja:
FILM
Brokeback mountain
Walk the line
Monachium
Good noght and good...

Jak wam się podobał?? Dla mnie był super, szczególnie zakończenie które wiele wyjaśniło.....a scena z Bree kiedy się dowiedziała o śmierci męża to majstersztyk!!!! Super, szkoda że drugi sezon będzie dopiero we wrześniu (tak gdzieś wyczytałem).....

-aktorów
-piosenkarzy
-zespoły
chcem aby na moim blogu było wiele ciekawostek właśnie o tych artystach.
jesli bedziecie chcieli to mage dac wam link jak go juz zrobie prosze o liczne komentarze

Ostatnio w niedziele w kabaretonie był taki kabaret o tych książach co proboszcz grał na perkusji i śpiewali "ale za to niedziela będzie dal nas". Wie ktoś może co to był za kabaret i czy można skądś ściągnąć ten skecz. Z góry dzięki.

czy ktos wie, o ktorej godzinie zostana podane nominacje 31 stycznia? :)

Telekamerami 2006
Według mnie najlepszym aktorem powinnien zostać Maciej Zakościelny. Aktorem zostaje najlepszy aktor, który grał w filmie TELEWIZYJNYM, a nie KINOWYM Więc się pomylili, Ci co głosowali. Ciesze się, że wygrał Szymon Majewski,ale żałuje, że nie kandydował Kuba Wojewódzki:(

Szukam takiego filmu ktory kiedys leciał na TVP2. Był o wyspie na ktorej było labolatorium i przeprowadzano tam badania na rekinie. Temu rekinowi dano jakies tam geny ludzkie i sie zmutował. Potem badania ustały i ta wyspe kupił tam ktos. był wątek u murzynie ktory dał własnie swoje geny rekinowi. Film konczy sie tym...

więcej

podobno w polsce sa piekne dziewczyny ale cos nie bardzo to widac w tym serialu, najpierw ta ruda a teraz ta nowa jakas :P co kamil cos sie do niej klei, no parodia jak juz nie ma ladnych dziewczyn (aktorek ? :P) a caly czas niby wszystkim sie w filmie podobaja no ja pierdziele.. :P

zdobyc film zalezy w jakiej dziedzinie ale chyba wiekszosc nagród zdobedzie albo film Spilberga MONACHIUM albo Tajemnice Brokeback Mountain .Jeśli macie jakies zastrzezenia to piszcie albo na moj numerek gg 2811444 który znajdziecie równiez na moim blogu albo dodajcie komentarzyka

witam
chcialbym Was wszystkich zaprosic na ogolnotematyczne, nowopowstale forum ;-) forum jest naprawde dobre, sa ciekawe tematy (narazie jest ich b.malo) i mozna podyskutowac na poziomie, mam nadzieje, ze wpadniecie i sie zarejestrujecie ;-) adres forum to www.hrhrhr.fora.pl serdecznie zapraszam, naprawde...