Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, gdy byłem dość mały oglądałem w TV z rodzicami horror. NIe pamiętam zbyt dużo szczegółów ale mam nadzieję że to co zapamiętałem wystarczy. Nie pamiętam gdzie działa sięakcja filmu ale pamiętam że było tam lato (nie wiem czy lato ale było ciepło:) ) Pamiętam 2 domy, w 1 mieszkała rodzina: ojciec, matka, i jakieś...

więcej

...dlaczego w TV są ciągle powtórki,tak filmów jak i seriali,kto układa ramówki w stacjach.Może stacje telewizyjne chcą nas zniechęcić do siebie a może chcą żebyśmy przeżucili się na czytanie książek i dzięki temu łykneli troche kultury?

Czy może ktoś mi wytłumaczyć, w jaki sposób dodać materiały do filmweb? Ludzie w jakiś sposób zdobywają punkty, ja nie mam pojęcia jak! Tak bardzo mi na tym nie zależy, ale poiadam masę ciekawych zdjęć, grafik (własnego autorstwa), chciałbym się tym podzielić. Kilkadziesiąt ciekawie, "artystycznie" ukazanych scen z...

proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułu serialu angielskiego, emitowanego na TVP3 jakies 4-5 lat temu. serial składał się z kilku nastu równolegle dziejacych się śmiesznych historyjek. Był tam arystokrata(homoseksualista) ktory przymilal sie do swojego służącego. Było 2gości sprzedających garnitury (powtarzali non stop...

więcej

Cześć ludzie! Jestem wielbicielem S A W, wiecie że reżyser zrobił kilka pułapek dla oglądaczy? Moglibyśmy pogadać o nich! ZAPRASZAM

kate zaczoł sie podabać sawyer i już chyba niebedzie ukochanej pare kate i jacka.a jack zajmnie sie chyba ana lucia.jak myślicie?????????????????

Ja osobiście bardzo go lubię, Plebania jest fajna, może nie rewelacyjna ale gra tam Dorotka Nowakowska (Wala) a ja ją uwielbiam...napewno wolę ten serial od M jak miłość, którego osobiscie nie znosze i uważam za nudny i bez pomysłu.

Widziałam tylko 2 odcinki, kiedyś i zastanawiam się co w nim jest takiego, że ma tak wiele fanów. Przyznaję, że szczególnie wontek z tymi liczbami mnie zaciekawił, ale czy jest coś jeszcze co wam się podoba? Bardzo jestem ciekawa :)

W związku z żałobą narodową, w TV puszczane są filmy zamiast różnych programow, niektóre filmy są zapowiadane ale przed emisją albo jak nie siedze przed telewizorem :P może FILMWEB wykombinowałby coś, żeby zrobił program przynajmniej na jutro(środe). Przez te zmiany nie obejżałem "Wielki Błękit" z Jeanem Reno!!!...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem