Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto wie jak sie nazywaja ci aktorzy, którzy paordiuje znane twarze w SM show w części Rozmowy w tłoku?

Może ktoś mi napisze filmy "ala" 1900: Człowiek Legenda, Dzieci Niebios ..., wiem, że każdy film jest inny, ale wiecie coś podobnego gdzie można znaleźć inny świat w filmie. Pozdrawiam

zna ktoś tytuł? był o dziewczynie, której umarła matka i ona żyła według jej schematu. I wybrała faceta od bajgli...

Kamienie Smierci

użytkownik usunięty

Nie wiem co was odrzuca w tym filmie. Wystarczy lubić takie filmy i umieć kojarzyć fakty co jest podstawa. i tak ie zmienicie mojego zdania.Paza tym aktor grający partnera Marii jest barzo fajny.

Szukam tutułu serialu, który kiedyś leciał na Polsacie. Serial był o wamirach, ale różnił się od innych podobnych seriali tym, że wampiry były podzielone na klany i miały swoich przywódców.

Czekałam na to wydanie od okoła dwóch lat, kiedy po raz pierwszy przeczytałam na www.wladca-pierscieni.pl, że możliwe jest wydanie całej muzyki z całej Trylogii na 9 płytach. Mniej więcej dwa lata później przeczytałam na www.filmmusic.pl, że zostanie wydana muzyka z Drużyny... (trzy płyty audio + płyta dvd). Na...

Uważam, że jest kapitalny i powinien trafić do jak najszerszego grona widzów. Ma niebywały klimat, znakomitą fabułe i niesamowity urok. Clint Eastwood i Kevin Costner już się o to postarali...
POLECAM I POZDRAWIAM

proszę nie przegapić "Tańcząc w ciemnościach " w poniedziałek 22:55 tvp1. Kto nie widział gorąco polecam!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cowboy Bebop w TV Kultura o 23:45 w piątki. Jedno z najlepszych według mnie anim. Dziś cudowny odcinek: "Toys in the attic"

A ALE Kino oferuje nam baaaaardzo stary, fantastyczny fim z 1927 roku pt. "Metropolis"

Oglądajcie i smakujcie!