Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

moim zdaniem to bardzo dobry pomysł z programem tv

we wtorek 28.02 w tv beda dwa filmy ktore od dawna chce obejrzec czyli "Cienka czerwona linia" i "Niebezpieczne zwiazki".Problem w tym,ze godz. emisji "nachodza" na siebie.Ktory film jest lepszy?Ktory wybrac?Poradzcie mi;)

witam,

kiedyś w TV ( w kinach też chyba leciał) był puszczony film z którym między innym główną rolę grał Robie, film był o tym co przeżywał o śmierci o ile kojarzę i jakoś mnie wzięło aby go gdzieś znaleźć i obejrzeć jeszcze raz ale nie mogę sobie tytułu przypomnieć...:(

nalewno ktoś z was by wiedział co to...

więcej

Film najprawdopodobniej włoski na oko z lat 70' moze poczatku 80'.Emitowany w połowie lat 90 na Polonii 1.Jest to Horror ,kryminał cos w tym rodzaju.Z samego filmu pamietam tylko pare scen ,ale moze to komus wystarczy do identyfikacji.
1.Jedna scena z jakiegoś korytarzu ,postac patrzy sie w lustro w którym widać obraz...

więcej

W ubiegłym roku oglądałam ciekawy film na Europa-Europa, nie pamiętam jakiej produkcji, możliwe, że brytyjskiej ale nie na 100%. Zaczynał się w momencie, gdy para narzeczonych przyjechała zobaczyć mały, wiejski kościółek, w którym planowali wziąć ślub. Spotkali się z księdzem, potem chyba wrócili. I w końcu był ten...

Zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki z najnowszej reklamy nokii (73xx, czy coś podobnego) gdzie z komórki kobiety wychodzą różne złote wzory, a na końcu pokazują trzy modele nokii, które świecą jasnym światłem z tymi włąśnie wzorami. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo na www.reklamy.tv tego nie ma.

Wszyscy,którzy chcieliby się wypowiedziećn a temat tego kultowego serialu zapraszam do dyskusji.

Świetna stronka na której mozna ubierać gwiazdy!
http://www.paperdollheaven.com

Świetna stronka na której mozna ubierać gwiazdy!
http://www.paperdollheaven.com

Wszystko zaczyna się zaraz po powrocie z budy. Skok na fotel i cyk, już oglądamy. W czasie jedzenia, „odrabiania lekcji”, cały czas nam towarzyszy, zastępuje odpoczynek, zabawę, naukę i życie - telewizja.

Najczęściej zupełnie nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak wiele czasu spędzamy przed szklanym...